10 jaar Touch of Matrix

Marije Metselaar

Na de T.O.M. opleiding - bij Günther de Jong en Peter Rombouts in Enschede - ervaar ik dat de T.O.M behandelingen snelle en mooie resultaten hebben.

De complete behandeling van klachten op psychisch, mentaal, fysiek en spiritueel niveau is uniek en sluit aan bij mijn passie; ‘mensen begeleiden naar hun oorsprong’ - de Bron.

Werkzaam als (team)coach en creatief levensloop- en loopbaancounselor bij Bureau Meesterschap in Assen behandel ik via gesprek, visualisaties, ontspanning- en creatieve technieken. De resultaten van de visualisaties zijn vaak opmerkelijk. Nu ik mede T.O.M. toepas in het coachingsgesprek, door cliënten te vragen uit hun denken naar hun ‘ware ik’ te gaan en van daaruit hun klacht/wens te benaderen, zijn de resultaten bijzonder en sneller.

Hoe Touch of Matrix werkt kun je lezen op deze website. Ik sluit mij volledig aan bij de werkwijze die ik in de T.O.M. opleiding heb geleerd met inzet van mijn eigen talent.

T.O.M. behandelingen bied ik aan op onze prachtige plek in Bronneger op de Hondsrug, waarbij je voor of na de behandeling desgewenst gebruik kunt maken van de energieplekken in onze ‘weidse’ tuin.

Mijn website wordt de komende tijd aangepast...

Contact Marije Metselaar

Adres Dorpsstraat 16
9527 TC, Bronneger
drenthe, NL
Contact 06-13510433
info@marijemetselaar.nl
Website Naar de website

Lees meer over

Kaart