10 jaar Touch of Matrix

Marleen Kooi

Hallo, mijn naam is Marleen Kooi (geboren 1980) en ik heb een praktijk als adem- en bewustzijnscoach in Meeden. Dit ligt tussen Veendam en Winschoten in de provincie Groningen. Bewuster ademen en Touch of Matrix sessie's zet ik in om jouw gedachtenstroom tot rust te brengen zodat we stappen zetten in de richting die voor jou op dit moment goed voelt. Misschien voelt dat op dit moment nog spannend of onzeker. Dat herken ik maar al te goed uit mijn levensverhaal. De onzekerheid, de twijfel, de buikpijn en de moeheid. Intussen ervaar ik dat je met adem en TOM al snel stappen maakt om daar te komen waar je wilt zijn.

De mensen die ik begeleid hebben een hoofd die overloopt, zijn al halverwege de dag moe, voelen zich onzeker over bepaalde situatie's, lichamelijke klachten of hebben het idee dat een situatie uit het verleden invloed heeft op het nu. Ervaar jij dit ook en zou je graag meer energie, vrijheid en beweging wensen? Maak dan een afspraak voor een blikopenersessie. Daarin vertel ik je hoe we samen jouw volgende stappen kunnen gaan zetten.

Naast Touch of Matrix therapeut heb ik me geschoold als ademcoach, transformatief coaching, voeding, lichaamsbewustzijn, chakra healing, Reiki 1&2. Naast behandelingen bied ik ook diverse workshops en trainingen aan. Hierover lees je meer op mijn website. www.marleenkooi.nl of bel met  06-12254666.

Contact Marleen Kooi

Marleen Kooi
Bedrijfsnaam Marleen
Website http://www.marleenkooi.nl
Adres Hereweg 42
9651 AK, Meeden
groningen, NL
Contact 06-12254666
info@marleenkooi.nl

Lees meer over

Oefensessies

Kaart