10 jaar Touch of Matrix

Martine Nicolaij

Hi, ik ben Martine Nicolaij.

Merk je dat je ergens vastloopt? Dat je steeds tegen hetzelfde blijft aanlopen in je relatie(s), je gezin, je gezondheid, je werk, je vriendschappen? Weet je dat het beter zou kunnen, maar je krijgt het maar niet voor elkaar?

 

Maak ruimte voor waar je blij van wordt

Ieder mens maakt dingen mee, groot en klein, die van invloed zijn op zijn/haar leven. Je krijgt programmeringen mee van je ouders en je omgeving en of je het nou wilt of niet, die neem je mee de rest van je leven in. Veel van je ervaringen hebben je gebracht tot waar je nu bent. Maar sommige houden je tegen. Zorgen ervoor dat jij je kleiner opstelt dan nodig is. Hoe zou het zijn als je die ervaringen en programmeringen los zou kunnen laten? Zodat je vrij de kansen kunt grijpen die het leven je te bieden heeft. En je echt kunt gaan doen waar je blij van wordt.

 

Ben je er klaar voor?

In mijn Touch of Matrix sessies help ik je om te ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk houdt. Om vol vertrouwen, energie en plezier je eigen pad te bewandelen. Ik geloof dat we daar in deze tijd meer dan ooit toe worden uitgenodigd. In een één-op-één sessie in mijn praktijk of via Skype/FaceTime gaan we aan de slag met jouw specifieke thema('s). Ben jij klaar om los te laten wat je tegenhoudt? Ik help je graag.

Contact Martine Nicolaij

Martine Nicolaij
Adres Tijgervlinderberm 18
3994 WS, Houten
utrecht, NL
Contact 06 52435947
contact@martinenicolaij.com
Website Naar de website

Lees meer over

Kaart