10 jaar Touch of Matrix

Martine Nicolaij

Ben jij er klaar voor om vol zelfvertrouwen je eigen weg te bewandelen? Om je hart te volgen en los te laten wat je tegenhoudt? Om vol energie en plezier nieuwe keuzes te maken, in optimale verbinding met de mensen om je heen?

Vaker dan we zouden willen, beïnvloedt het verleden ons heden. Als je je goed voelt, hoef je niet op zoek te gaan. Maar als je je regelmatig niet goed voelt is dat een uitnodiging om met jezelf aan de slag te gaan en je te ontdoen van ballast die je niet meer dient.

Lichamelijke en geestelijke (chronische) klachten die maar niet overgaan, migraine, spanning, hardnekkige vermoeidheid, onrust, angst, paniek(aanvallen), depressieve gevoelens. Ongezonde en/of verdovende eet- en leefstijlgewoonten, intense boosheid of juist dichtslaan en je emoties slecht kunnen uiten. Heftige gebeurtenissen die zich in je leven, gezin van herkomst of in de familie(lijn) hebben afgespeeld en waar je maar niet van los komt. Wat het ook is waar je mee worstelt; je kunt het loslaten.

Je verleden hoeft je heden niet te blijven bepalen. Je hebt alles al in je om een liefdevol, gelukkig leven te leiden. Om jezelf en de mensen om je heen het beste van jezelf te geven, vol energie en vervulling. Om je mooiste dromen waarheid te laten worden. Dat vraagt wel dat je je ontdoet van wat je niet meer dient, ook als je niet precies weet wat het is dat je nog parten speelt, welke onverwerkte stukken je nog meedraagt. Het begint vaak met weten wat je níet meer wilt.

In mijn transformatietraject help ik je vanuit liefde en zachtheid naar jezelf kijken, naar binnen keren en durven voelen. Helen wat er geheeld mag worden en toelaten wat je écht nodig hebt. Stap voor stap. Zodat je vol zelfvertrouwen in het leven staat. Helemaal op jouw eigen manier, vol energie en vervulling. Dat is volgens mij het belangrijkste werk dat je in dit leven kunt doen; je eigen pad van bewustwording gaan bewandelen. En nee, dat is niet altijd makkelijk, maar het is het zó waard.

Ben jij klaar om los te laten wat je tegenhoudt en je eigen weg te gaan bewandelen? Ik help je graag. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of boek direct een kennismakingsafspraak via mijn website.

Contact Martine Nicolaij

Martine Nicolaij
Bedrijfsnaam Martine Nicolaij Transformatie Coach
Website https://www.martinenicolaij.com
Adres Meester Abbink Spainkstraat 36
3401 ZH, IJsselstein
utrecht, NL
Contact 06 52435947
contact@martinenicolaij.com

Lees meer over

Kaart