10 jaar Touch of Matrix

Mathilde Scheffer

'Ontwikkelen is het ontdoen van de wikkels der ingewikkeldheden…'

Al in 2006 maakte ik kennis met healing, reading en lichaamswerk (Intuïtieve Trainingen, Zutphen) maar dat paste ik vooral op mijzelf toe. In 2010 stapte ik over van het basisonderwijs waarin ik 15 jaar werkzaam ben geweest naar een eigen praktijk die ik samen met mijn man nu inmiddels 10 jaar heb. Daarin zijn we samen begonnen met het geven van de Ademwijzer Training en ben ik later ook Body Stress Release en coaching met de Matrixmethode (Ingrid Stoop) gaan doen. Toch bleef het ‘healing’ aspect mij aantrekken. Touch of Matrix heeft mij daarin richting en handvatten gegeven waardoor ik deze nu ook in de praktijk kan toepassen. 

Het uitgangspunt van alle technieken die ik gebruik hebben één aspect met elkaar gemeen: het systeem (lichaam, ziel èn geest) ondersteunen om de capaciteit van het zelfgenezend vermogen te vergroten zodat deze weer beter in staat is om blokkades aan te pakken en op te heffen. Ik vind het heel belangrijk, en altijd weer een interessant proces, om mensen bewust te maken van het feit dat ons lichaam, ziel en geest een zeer complex maar compleet systeem is dat in principe goed in staat is om stress, spanning of ziektes aan te pakken. Maar door een te grote belasting van het systeem er een vermindering van capaciteit ontstaat wat op den duur chronische blokkades in de hand werkt. Het zelfgenezend vermogen komt daarmee onder druk te staan. Touch of Matrix is een wonderlijke, snelle en lichte manier om op verschillende niveaus blokkades op te heffen waardoor mensen hun vitaal hervinden en weer in hun kracht komen te staan. Het is een krachtige ont-wikkelmethode waardoor je je als mens weer optimaal kunt ontwikkelen, zoals het bedoeld is. Ik heb hiervan al mooie voorbeelden gezien!

Je kunt bij mij specifiek voor Touch of Matrix komen maar het is ook mogelijk om dit in combinatie te doen met de andere technieken die ik in huis heb. We hebben sowieso eerst een (vrijblijvend) telefonisch kennismakingsgesprek.

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Hartelijke groet, Mathilde Scheffer 

Contact Mathilde Scheffer

Mathilde Scheffer
Bedrijfsnaam Stress Release Praktijk Scheffer
Adres Burg. van Marlestraat 20
7413 BK, Deventer
overijssel, NL
Contact ms.scheffer@kpnmail.nl

Lees meer over

Kaart