10 jaar Touch of Matrix

Moniek Pronk

Welkom bij Moniek Pronk Coaching. Mijn naam is Moniek.

Hoe zou het zijn als jij je weer kan verbinden met je ware ik, met de gelukkige en zelfverzekerde, vrije jij? En hoe zou het zijn als je dan vanuit vertrouwen je energie weer laat stromen en stappen gaat zetten in het je leven waar je van droomt? 

Door mijn ervaringen met Touch of Matrix weet en voel ik elke dag weer dat alles in onszelf zit. We zijn hier om te groeien en bewust te ZIJN. Als er iets tegenzit in je leven wil dat je iets leren, zodat je steeds meer de beste versie van je jezelf kunt gaan leven. 

In een aantal Touch of Matrix sessies bij mij, werk jij aan de thema's en klachten die jou tegenhouden om jouw passies (weer) te gaan volgen en je eigen pad te bewandelen. Met Touch of Matrix kan je vrij snel en eenvoudig allerlei soorten issues oplossen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het maakt je veel bewuster van jezelf en maakt je een rijker en vrijer mens. Je lijf kan zoveel meer zelf helen dan je denkt!

Naast Touch of Matrix therapeut ben ik ook Transformatiecoach. Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte en net als bij Touch of Matrix benader ik de mens als holistisch. Alles in jouw wezen is verbonden met elkaar. Heb je een fysieke blessure, dan doet dat ook iets met je op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. En als je verdriet hebt kan dat ook een fysieke klacht opleveren, etc. Naast Touch of Matrix zijn er ook andere coach-methodieken in te zetten zodat jij weer je pure zelf gaat zijn. We kunnen er in overleg voor kiezen om ook andere methodieken te gebruiken. Alles om zo snel mogelijk tot jouw kern te komen en wat in de weg staat te doorgronden en ontwortelen. 

In het bijzonder ben ik er voor de startende ondernemer die zijn angsten wil overwinnen zodat zijzelf en hun bedrijf gaan groeien en bloeien. Vanuit vertrouwen, balans, passie, verbindig en innerlijke vrijheid.

Stuur me een email als je interesse hebt, een sessie wilt boeken of als je vragen hebt. Je bent van harte welkom! 

Warme groet,
Moniek

 

Contact Moniek Pronk

Moniek Pronk
Bedrijfsnaam Moniek Pronk Coaching
Website http://www.moniekpronk.nl
Adres Agnietenbergweg 2
8034 PH, Zwolle
overijssel, NL
Contact 06 14 677 287
mail@moniekpronk.nl

Lees meer over

Kaart