10 jaar Touch of Matrix

Nelke Bekkers

Welkom bij praktijk Power of the Mind. Mijn naam is Nelke Bekkers en ik vind het heerlijk om in mijn leven dingen te doen waar ik me goed bij voel, blij van word en energie van krijg!

 

Het roer omgegooid

Na bijna 14 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, kwam ik op een punt terecht, dat ik graag iets anders wilde gaan doen met mijn leven. In 2015 heb ik het roer volledig omgegooid. We zijn verhuisd naar een heerlijke plek in het buitengebied, ik ben gestart met mijn eigen praktijk en ik heb mijn baan opgezegd. Hiermee heb ik in mijn leven gekozen voor datgene waar ik energie van krijg en blij van word, wat ik super interessant vind en waar ik écht in geloof.

 

Het onderbewuste

In mijn praktijk maak ik gebruik van krachtige methodes die gericht zijn op het onderbewuste, zoals Hypnose, IEMT, mBraining, NEI, NLP en OldPain2Go. Met deze mooie methodes is het mogelijk om in slechts enkele sessies belemmerende patronen te doorbreken, oude lading los te laten en weer stevig in je schoenen te staan.

 

Touch of Matrix

Voor mij is Touch of Matrix een fantastische aanvulling én verdieping hierop. Het biedt de mogelijkheid om op zeer flexibele wijze aan de slag te gaan, met datgene waar je last van hebt. Het brengt je lichaam op verschillende vlakken in beweging. Die beweging is als het ware de deur naar de optimale situatie. Het mooie en krachtige aan Touch of Matrix is dat je je vooral richt op datgene wat je wil bereiken en ervaren. Je ruimt enerzijds oude ballast en informatie op die geen functie meer heeft en anderzijds ga je dus vooral aan de slag met jouw ‘bestelling’, oftewel datgene wat jij graag (weer) wil bereiken, voelen of ervaren. 

 

Hoe Zou Het Zijn om jouw harde schijf op te schonen en te resetten?

Gedurende je leven wordt er allerlei informatie opgeslagen in je onderbewuste, wat je kunt vergelijken met de harde schijf van een laptop. Dit kan allerlei fysieke, emotionele of mentale klachten veroorzaken. Het mooie aan Touch of Matrix is dat je je eigen harde schijf weer kunt resetten en updaten, door onder andere de overbodige informatie te verwijderen. Oude bestanden en programma’s die je niet meer gebruikt of die je belemmeren, kun je verwijderen van je harde schijf. Zodat er weer ruimte ontstaat op je harde schijf, waardoor jij weer lekkerder in je vel zit en jij je weer kan verbinden met je ware ik!

 

De kracht van Touch of Matrix

Touch of Matrix is overal voor inzetbaar, werkt krachtig en snel, zonder dat je urenlang hoeft te praten over datgene waar je last van hebt. Fysiek, emotioneel, mentaal of totaal iets anders, je kunt het overal voor inzetten.. Gun het jezelf om te ontdekken wat Touch of Matrix voor jou kan betekenen en wat het je brengt om je ‘eigen harde schijf’ weer te updaten en te resetten.  

 

Contact Nelke Bekkers

Nelke Bekkers
Bedrijfsnaam Power of the Mind
Website https://www.powerofthemind.nl
Adres Bus 10
5492 SL, Sint-Oedenrode
noord-brabant, NL
Contact nelke@powerofthemind.nl

Lees meer over

Kaart