10 jaar Touch of Matrix

Nicole Hop

Ik ben Nicole Hop, moeder van twee kinderen en gecertificeerd Touch of Matrix Therapeut. In 2021 heb ik zelf ondervonden hoe inmens en boven verwachting de resultaten van Touch of Matrix sessies kunnen zijn. Door een opstapeling van gebeurtenissen en het overlijden van twee dierbaren, heb ik ervoor gekozen om deze sessies te ondergaan. Dit heeft mij geholpen om blokkades en belemmeringen in mijn dagelijks leven te overwinnen en mijn leven weer op de rails te krijgen.

Als manifestatie en mindset coach was ik al bekend met het belang van een gezonde geest en een positieve mindset, maar Touch of Matrix heeft mij de tools gegeven om nog dieper te gaan en trauma's te overwinnen. Nu wil ik graag mijn ervaringen en kennis delen met anderen die hetzelfde willen bereiken.

Mijn praktijk aan huis richt zich voornamelijk op dames en heren van 16 jaar en ouder die zich niet lekker in hun vel voelen door gebeurtenissen en traumatische ervaringen. Denk aan overlijden van een dierbare, scheiding, slecht zelfbeeld en misbruik. Maar ook als je andere fysieke, mentale en/of emotionele blokkades ervaart, ben je van harte welkom.

Als jij klaar bent om jouw blokkades en belemmeringen te overwinnen en jouw leven weer op de rails te krijgen, dan sta ik graag voor je klaar. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of boek gelijk een afspraak via mijn site.

Warme groet,

Nicole

Contact Nicole Hop

Nicole Hop
Bedrijfsnaam Nicole Hop
Website https://nicolehop.nl
Adres Dr. H.C. Bosstraat 70 B
3886 KH, Garderen
gelderland, NL
Contact 06-21918754
info@nicolehop.nl

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart