10 jaar Touch of Matrix

Pomme Termond

Elk mens is in staat om zijn/haar eigen gezondheid, geluk en succes te creëren. Touch of Matrix brengt je (weer) in verbinding met dit natuurlijke vermogen!

EMOCARE – praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching richt zich op de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte en genezing. Op eenvoudige en doeltreffende wijze wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken, waardoor er (soms wonderbaarlijk snel) herstel of genezing plaatsvindt. 

Inzicht in de oorzaak van jouw klachten, adviezen over het veranderen van leef- en denkwijze, voeding en oefeningen die je helpen je energie op peil te brengen maken deel uit van de behandeling. Behandeling heeft tot doel om mensen met klachten in korte tijd op een holistische wijze te coachen naar een gezond, gelukkig en vitaal leven. 

De essentie van de behandelingen is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, stimuleren van het zelfgenezend vermogen en het ontwikkelen van overtuigingen, gewoonten en gedragingen die je gezondheid, welbevinden en vitaliteit bevorderen.

De holistische visie maakt behandeling effectief voor vrijwel iedere acute of chronische pijnklacht en gezondheidsprobleem; lichamelijk, psychisch of emotioneel. Zowel voor kinderen als volwassenen. EMOCARE is gespecialiseerd in het behandelen van negatieve gevoelens en het verwerken van emotionele, schokkende of levensbedreigende gebeurtenissen en trauma’s.

- Ben jij op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende behandeling om van je lichamelijke, psychische en emotionele pijn of ongemak af te komen?

- Wil jij jezelf bevrijden van emotionele gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden en het leven (weer) beleven zoals het bedoeld is?

- Wil jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig en vitaal leven optimaal (leren) benutten?

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op de website www.emocare.nl of vrijblijvend op te nemen via info@emocare.nl

Een warm welkom bij EMOCARE – Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching. 

EMOCARE - Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching (www.emocare.nl) 

Dopplerdomein 2a

6229 GN Maastricht

06-47568100

info@emocare.nl

Contact Pomme Termond

Bedrijfsnaam Emocare - Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching
Website http://www.emocare.nl/
Adres Dopplerdomein 2a
6229 GN, Maastricht
limburg, NL
Contact 06-47568100
info@emocare.nl

Lees meer over

Kaart