10 jaar Touch of Matrix

Renate Lambrix-van der Zee

Bij mij kun je terecht voor Touch of Matrix behandelingen voor uiteenlopende thema’s of klachten, op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

In mijn praktijk Beweeg in Balans in Sittard richt ik mij voornamelijk op het begeleiden en behandelen van hoogsensitieve en temperamentvolle kinderen en hun ouders. 

Door middel van Touch of Matrix help ik ouders hun eigen persoonlijke thema’s en blokkades los te laten, zodat hun kinderen deze niet meer hoeven te spiegelen. Hierdoor komt vaak al een stuk meer rust in het gezin. 

Indien gewenst, combineer ik dit met coaching, zodat ik je ook handvatten kan meegeven voor de dagelijkse praktijk en je help om de positieve transformatie vast te houden.

Ook kan het kind zelf behandeld worden middels Touch of Matrix. Via één van de ouders of direct met het kind zelf. Kinderen staan nog veel meer open dan volwassenen, waardoor Touch of Matrix bij kinderen vaak extra krachtig werkt.

In mijn praktijk vormt beweging een rode draad. Letterlijk en figuurlijk “in balans bewegen”. Touch of Matrix, bewustzijn in beweging, zorgt ervoor dat issues in de kern worden aangepakt. 

Neem gerust een kijkje op mijn website www.beweeginbalans.nl of vraag een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek aan via info@beweeginbalans.nl of 06-47426982.

Je bent van harte welkom!

Renate Lambrix- van der Zee

 

Contact Renate Lambrix-van der Zee

Renate Lambrix-van der Zee
Bedrijfsnaam Beweeg in Balans
Website http://www.beweeginbalans.nl
Adres Burg. Schrijenstraat 12
6137 RR, Sittard
limburg, NL
Contact 06-47426982
info@beweeginbalans.nl

Lees meer over

Kaart