10 jaar Touch of Matrix

René Woutersen

Fijn, dat je geïnteresseerd bent in Touch of Matrix en hier terecht bent gekomen. Dat is in ieder geval al een eerste stap om je zelf (weer) optimaal te gaan voelen. Je lichaam kan echt meer dan je denkt. 

Misschien ben je naast nieuwsgierig en geïnteresseerd ook sceptisch over Touch of Matrix. Dat snap ik heel goed. Dat was ik namelijk zelf ook en ik vond mezelf altijd heel nuchter en stond niet echt open voor zaken, die ik niet kon beredeneren. Totdat ik zelf de kracht van het lichaam en van Touch of Matrix bij mezelf en ook bij anderen mocht ervaren. Dat was zo bijzonder en wonderlijk, dat ik er niet meer onderuit kon en mijn sceptische houding heb laten varen. Toen heb ik besloten om zelf therapeut te worden en anderen te gaan helpen.

Na het behalen van mijn diploma ben ik mijn praktijk begonnen. Hier gebeuren echt mooie en bijzondere dingen, waarmee ik mijn cliënten verder heb kunnen helpen. Klachten waarmee ze soms al jaren worstelden, werden opgelost. ​

Wil jij je ook door mij laten begeleiden om je zelf weer optimaal te laten voelen? Maak dan een afspraak of neem eerst een kijkje op mijn website . Stel je zelf open en laat je verrassen wat je lichaam allemaal kan.

Contact René Woutersen

René Woutersen
Bedrijfsnaam Zelfoptimaal
Website http://www.zelfoptimaal.nl
Adres Molenweg 27a
3849 RL, Hierden
gelderland, NL
Contact 06-25066232
info@zelfoptimaal.nl

Lees meer over

Kaart