Sandra Vos - Schoenmakers

Hoe zou het zijn dat alles mogelijk is  

Iedereen loopt wel eens vast of is ongelukkig met zijn of haar leven. Dit kan komen door een overspannenheid, een chronische ziekte, mishandeling, in het verkeerde lichaam zitten, misbruikt zijn of een gemis, het geeft ons het gevoel van onmacht en totaal vervreemd worden van onszelf. Maar het kan ook zijn dat we op zoek gaan naar meer diepgang of spiritualiteit in ons leven.
Na diverse cursussen besef ik hooggevoelig te zijn maar ben er nog steeds van overtuigd dat iedereen dit in zich heeft maar hiervan niet bewust is tenslotte komen er steeds meer nieuwetijdskinderen ( ADHD, ADD etc) om hun ouders te spiegelen.
Als kind merkte ik al op dat alles uit energie bestaat, verzamel nog steeds stenen en ben graag in de natuur aanwezig. Niet vreemd is het voor mij dat sommige mensen of dieren energie krijgen of zich beter voelen met mij in hun omgeving en neem dit voor lief  gelukkig hersteld mijn energie snel maar mijn gedachte was ….
Hoe zou het zijn als alles mogelijk is en het veel simpeler kan?

Touch of Matrix therapeutschap, heeft me laten inzien dat alles veel simpeler kan. Een unieke bewustzijnsmethode die prachtige ervaringen en belevenissen bij mensen naar boven laat komen mooi om te zien dat het lichaam en geest wederom ook te resetten is net als bij je computer of telefoon.
Het fijne en het bijzondere is dat we de oorzaak van de klacht niet hoeven te weten. 

Contact Sandra Vos - Schoenmakers

Sandra  Vos - Schoenmakers
Bedrijfsnaam Cantik
Website http://www.cantiktherapie.nl
Adres Buitenhof 28
5346 WJ, Oss
noord-brabant, NL
Contact 06 22 11 51 12
vossennest@home.nl

Kaart