10 jaar Touch of Matrix

Sandra Vos

Hoe zou het zijn dat alles mogelijk is  

Iedereen loopt wel eens vast of is ongelukkig met zijn of haar leven. Dit kan komen door een overspannenheid, een chronische ziekte, mishandeling, in het verkeerde lichaam zitten, misbruikt zijn of een gemis, het geeft ons het gevoel van onmacht en totaal vervreemd worden van onszelf. Maar het kan ook zijn dat we op zoek gaan naar meer diepgang of spiritualiteit in ons leven.
Na diverse cursussen besef ik hooggevoelig te zijn maar ben er nog steeds van overtuigd dat iedereen dit in zich heeft maar hiervan niet bewust is tenslotte komen er steeds meer nieuwetijdskinderen ( ADHD, ADD etc) om hun ouders te spiegelen.
Als kind merkte ik al op dat alles uit energie bestaat, verzamel nog steeds stenen en ben graag in de natuur aanwezig. Niet vreemd is het voor mij dat sommige mensen of dieren energie krijgen of zich beter voelen met mij in hun omgeving en neem dit voor lief  gelukkig hersteld mijn energie snel maar mijn gedachte was ….
Hoe zou het zijn als alles mogelijk is en het veel simpeler kan?

Touch of Matrix therapeutschap, heeft me laten inzien dat alles veel simpeler kan. Een unieke bewustzijnsmethode die prachtige ervaringen en belevenissen bij mensen naar boven laat komen mooi om te zien dat het lichaam en geest wederom ook te resetten is net als bij je computer of telefoon.
Het fijne en het bijzondere is dat we de oorzaak van de klacht niet hoeven te weten. 

Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.
Graag wil ik je deze reis van transformatieaanreiken. De reis zal je zelf moeten bewandelen, maar geloof me de schoonheid van het pad is het waard!
Op energetisch gebied voel ik de ander direct aan en kan me ook makkelijk verwoorden naar de ander toe.
Cantik is aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten). Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers
Cantik valt bij uw zorgverzekering onder de complementaire zorg kwalificatie level 3 psychosociale zorgverlener.
Bekijk mijn website daarin vertel ik ook mijn zoektocht naar mijn pad en wat het mij gebracht heeft .

* Touch of Matrix therapeut
* Sensitherapeut 
* HBO Medische en Psychologische basiskennis
* Sjamanisme 
* Reiki 

Contact Sandra Vos

Sandra  Vos
Bedrijfsnaam Cantik
Website http://www.cantiktherapie.nl
Adres Buitenhof 28
5346 WJ, Oss
noord-brabant, NL
Contact 06 22 11 51 12

Lees meer over

Kaart