10 jaar Touch of Matrix

Saskia Biesterbos

Spelen met energie

Spelen met energie is wat ik van kinds af aan graag doe, maar ik was mij er lange tijd niet van bewust.

Jarenlang heb ik mijn hooggevoeligheid niet (h)erkend en als last ervaren. De komst van mijn hoogsensitieve kinderen en het volgen van scholing hebben er aan bij gedragen dat ik mijn hoogsensitiviteit nu inzet als mijn krachtbron.

Door mijn leven te leven zoals het zich aandient, met ups en downs, met levens- en verlieservaringen, ontdek ik steeds weer dat het mijn kracht is om in stilte te observeren, aan te voelen en aan te raken wat er in beweging mág komen.

Eenvoud

Lange tijd heb ik rond gelopen met lichamelijk ongemak. Klachten waarop de reguliere zorg geen antwoorden had. Door naar de wijsheid van mijn lijf te luisteren heb ik mezelf mogen ontmoeten en kan ik nu in vrijheid doen wat ik wil.

De eenvoud waarmee dit proces zich in gang laat zetten raakt mij telkens weer. Ik ervaar het dagelijks als een cadeau en deel het graag met jou.

Soms zijn we zo intens op zoek naar antwoorden, dat we door de zoektocht blind zijn voor wat er al is. De antwoorden liggen eenvoudig binnen handbereik als jij de wijsheid van je lijf durft te volgen.

Het is mijn passie om jou te laten ervaren wat vrij mag komen, zodat jij in optimale vrijheid jouw leven kunt leven. Je zult versteld staan hoe eenvoudig en effectief oude informatie die nergens meer toe leidt losgelaten mag worden.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Warme groet Saskia

 

Gecertificeerd

  • Touch of Matrix therapeut

  • Energetisch therapeut

  • Reconnective Healer

  • Universal White Time Healer

  • Sensi-plus-therapeut

 

direct contact 

lees meer

 

Contact Saskia Biesterbos

Saskia Biesterbos
Bedrijfsnaam Zuiver Bewust
Website http://www.zuiver-bewust.nl
Adres Akelei 13
3621 RA, Breukelen
utrecht, NL
Contact 06-49958556
ZuiverBewust@gmail.com

Lees meer over

Kaart