10 jaar Touch of Matrix

Serinde Cornelissen

Ben je op zoek naar een doeltreffende en vernieuwende methode om van pijn, ziekte, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen? Of ben je op zoek naar een manier om klachten op meerdere niveaus aan te pakken en problemen en blokkades op te heffen? Lees dan verder.

Want; hoe zou het zijn om de beste versie van jezelf te leven

Werken met Bewust Seline is werken aan jezelf. Ervaar wat echt leven is en dat het de moeite waard is hierin te investeren. Jij leert positief in het leven te staan, door in de spiegel te kijken en daar die prachtige persoon te zien. JIJ!

Het liefst zien wij jou volledig in je eigen kracht. Als uniek mens die zijn ware potentie, passie, kwaliteiten en talenten volledig tot uitdrukking brengt. Die kiest voor innerlijke leiding, liefde, groei en ontwikkeling, in plaats van machteloosheid, angst, overheersing, onvrede of weerstand. Die verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven en proces. Die bereid is al het goede in het leven na te streven en hier optimaal van te genieten. Bewust Seline helpt jou je levenswensen te realiseren en je mogelijkheden te ontdekken. Jij bent waardevolen zo mag jij jezelf ook zien!

Bewust Seline heeft de visie dat ieder mens naar zijn eigen overtuigingen en waarheid leeft. Dat wat wordt ervaren en geleerd in het leven, vormen de basis van waaruit jij opgroeit en je verder ontwikkelt. Het is de basis voor o.a. je mindset, emoties, gedragspatronen en lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar het is ook bepalend voor de hoeveelheid veiligheid, kracht, liefde, vrede, rust en balans je werkelijk, diep van binnen, ervaart.

Volgens ons ligt de oplossing van een probleem of klacht niet buiten jezelf, maar binnenin jezelf. Onze methodes zijn uitermate krachtig, snel en effectief om wenselijke veranderingen te maken in het onderbewustzijn. Om blokkades los te laten, jouw basis positief te versterken en weer energiek te leven vanuit je eigen kracht!                

Hoe zou het zijn als falen, uitgesteld succes is. Om te ervaren en te groeien in je leven.

Hou van jezelf. Investeer in jezelf. Jij bent het waard!

Naast Touch of Matrix, werk ik ook met hypnose, NLP, EFT, breintrainingen, systemisch, Access bars en ademwerk.

Kijk op mijn website, facebook of stuur een mailtje voor meer informatie of als je interesse hebt voor een sessie. Je bent van harte welkom!

Contact Serinde Cornelissen

Bedrijfsnaam Bewust Seline
Website http://www.bewustseline.nl
Adres Palfrenier 4
8448 VH, Heerenveen
friesland, NL
Contact 06-15 39 46 65
info@bewustseline.nl

Lees meer over

Kaart