10 jaar Touch of Matrix

Simon Alderliesten

Welkom bij Innerdiek

Ik weet dat ieder mens van waarde is en een doel heeft. Het echte werk in ons leven is om ons dat bewust te worden. En wakker te worden.
^Opdrah Winfrey

Mij wordt steeds helderder wat ik toe doen heb. Waar ik toe wordt geroepen. Mensen begeleiden bij hun eigen heel-wording. Zij zijn zelf hun eigen en allerbeste therapeut. Ik mag helpen focus aan te brengen door middel van Touch of Matrix, maar ook door holistische massage en coaching. Kortom bewustzijnswerk.

Touch of Matrix is één van de beste investeringen in ‘tijd voor jezelf’ en heeft een helende werking op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door deze krachtige en helende methode kan je je ontdoen van onbewuste gedachten, overtuigingen en gevoelens die in je lichaam zijn opgeslagen en ervaren we dat je goed bent zoals je bent. Het inzicht dat ierdereen een eigen verhaal in zich draagt, maar dat wij ook allemaal een heel krachtig zelf-helend vermogen hebben en zo het leven vol-ledig te kunnen omarmen, maken mij een dankbaar en vreugdevol mens.

Wil jij ook aan de slag met het opruimen van belemmerende blokkades, patronen doorbreken en hierdoor plaats maken voor nieuwe liefdevolle ruimte, inspiratie, inzichten, kortom levensvreugde?

Voel je welkom in mijn praktijk in Wijhe om te ontdekken dat wonderen bestaan.

Aho!

Simon

Contact Simon Alderliesten

Simon Alderliesten
Bedrijfsnaam Innerdiek
Website http://www.innerdiek.nl
Adres Jan Meesterweg 9
8131 PM, Wijhe
overijssel, NL
Contact 06-41 90 53 68
simon@innerdiek.nl

Lees meer over

Kaart