10 jaar Touch of Matrix

Simone Rutgers

Toen ik 6 jaar was, lag ik in bed en ik dacht: ‘Ik denk altijd al, dus ik besta ook altijd al’. Niet wetende dat ik toen eigenlijk al mijn eigen wijsheid aanboorde. Het ‘paranormale’ en het ‘alternatieve’ heeft mij van kinds af aan reeds geïntrigeerd. Net als het helpen van anderen, op welk vlak dan ook.

Doordat ik op verschillende momenten in mijn leven vast liep in vriendschappen en relaties, maar ook in mijn werk als leidinggevende in zowel de financiële wereld als binnen het onderwijs heb ik in de loop der tijd vele therapieën gevolgd om me maar beter te voelen en minder moe en heb ik wanhopig hard geprobeerd de reden van de patronen in mijn leven te ontdekken en te transformeren.

Na de geboorte van mijn twee hoogsensitieve kinderen en mijn twee burnouts veranderde alles voor me. Mijn bewustzijn, mijn leven. Ik ontwikkelde mezelf steeds verder door het volgen van trainingen en cursussen, voor mijn eigen ontwikkeling maar ook om op professionele wijze anderen bij te staan in hun proces. Gaandeweg kwam ik ook steeds verder in mijn onderzoek en ontdekte ik dat het reguliere (opvoed) circuit alleen mij vaak geen passende oplossing kon bieden. Uiteindelijk ontdekte ik dat de zoektocht naar een oplossing voor mijn kinderen en voor mezelf in werkelijkheid een zoektocht was naar mijn eigen emotionele blokkades en dus naar inzicht in het waarom.

Nadat zowel mijn partner als ik beiden inzicht leerden krijgen in onze eigen processen, waren we in staat ons verleden los te laten, te vergeven en te helen. Los van elkaar, maar bij elkaar, lekker in ons vel, als onszelf, kunnen we nu op liefdevolle wijze ons leven leiden en onze eigen kinderen begeleiden in hun proces, door ze er te laten zijn in liefde en in hun eigen kracht. Kijkend naar wat er om ons heen gebeurt en een boodschap heeft voor onszelf komen we steeds een stapje verder.

Het resultaat van mijn leven – mijn levenswerk – is Nefertum. In mijn praktijk werk ik met energie van de nieuwe tijd voor volwassenen en kinderen van de nieuwe tijd, met Touch of Matrix en waar nodig met aanvullende technieken. In mijn werk ben ik geïnspireerd geraakt door Louise L. Hay, Delnooz en Martinez (energetisch werk) en Atti Gringhuis (integratie). Ik bied ook ondersteuning bij vraagstukken over hoogsensitiviteit.

Mijn behandelingen zijn erop gericht het onderste uit de kan te halen. Uit jezelf. Opdat ook jij het maximale uit jezelf en uit het leven kunt halen.

Website:  www.nefertum.nl

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

Ik heb mijn Reiki-opleiding gevolgd aan het CIVAS (Centraal Instituut voor Alternatieve Scholing) en mijn diploma behaald in 2007 en ben tevens in 2007 ingewijd in de Derde Master Graad (Reiki I in 2004 en Reiki II in 2005).
Daarnaast heb ik in 2002 een cursus magnetiseren gevolgd, in 2008 de cursus babyfluisteren bij Mieke Zomer en in 2010 de training Trance Coaching gegeven door dr. Roy Martina. 
In 2011 heb ik de opleiding tot Touch of Matrixtherapeut succesvol afgerond. In 2012 heb ik de oudercursus gevolgd van de methode Het Fluisterkind.

Elk jaar word ik door middel van bijscholing op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken, zodat alle kennis en vaardigheden up to date worden gehouden.

Contact Simone Rutgers

Simone Rutgers
Bedrijfsnaam Nefertum
Website http://www.nefertum.nl/
Adres Perikweg 121
7512 DP, Enschede
overijssel, NL
Contact 0646139177
info@nefertum.nl

Lees meer over

Kaart