10 jaar Touch of Matrix

Steven Schoorl

Wil je ervaren hoe je blijvende verandering in je leven kunt realiseren? Hoe je lichter kunt leven, (bijna) zorgeloos met rust in je hoofd en in je lijf? 

Hoe zou het zijn als dat eigenlijk veel gemakkelijker kan dan je denkt. Interessant? Lees dan nog even door…

 

Als Coach help ik jou dichter bij je doelen te komen. Om te komen van waar je nu staat naar waar je graag naartoe wilt. Met gerichte vragen, oefeningen uit hypnotherapie, NLP en met ander coach technieken help ik je om inzicht te krijgen in jouw doelen. Wat wil ik nu eigenlijk echt? Daarbij onderzoeken we jouw gedrag en overtuigingen en vinden we een effectieve manier om dit te beïnvloeden. Door ander – nieuw – gedrag krijg je immers ook andere resultaten. En als je nu iets denkt in de trend van “Ja, dat snap ik allemaal wel”, “Dat helpt vast maar is niet genoeg” of “dat werkt niet voor mij”. Heel goed! Hou dan nog even vol met lezen…

 

Je hebt vast ook ervaren dat het niet altijd even gemakkelijk is om blijvende veranderingen te realiseren. Sterker nog, misschien ben jij wel zoals de meeste mensen en blijkt de opgave toch te groot. Weet je niet wat je nu eigenlijk wilt. Waar je moet beginnen of hou je het gewoon niet vol. Dan val je na een aantal weken of maanden (of zelfs direct nadat de coaching stopt) ongemerkt terug in oude patronen. Herkenbaar? 

 

Nu wordt het interessant: er zijn immers ook mensen die wel blijvende veranderingen realiseren. Mensen die in staat zijn om te stoppen met roken, mensen die meer dan 30 kilo afvallen. Mensen die van carrière switchen en een succesvol bedrijf bouwen. Of mensen die een fantastische relatie hebben met hun partner én kinderen. Er zijn ook mensen die moeiteloos overvloed creëren in geld, kracht en liefde. Mensen die het (schijnbaar) gemakkelijk afgaat om stappen zetten naar een gelukkiger en zinvol leven.

Wat doe die mensen dan anders? Precies de vraag die mij al meer dan 10 jaar bezighoudt. 

 

Hoe kan het zijn dat, zelfs wanneer je weet wat goed voor je is, je toch niet in staat bent om te veranderen? Zelfs wanneer je hebt geleerd wat je moet doen om je beter te voelen. Dat je precies weet hoe je moet voorkomen dat je in je valkuilen terecht komt. Dat je de technieken beheerst om rust in je hoofd te hebben, precies weet wat nodig is om een gezond en vitaal lijf te hebben. Dat je snapt hoe je zelfverzekerd en authentiek kunt zijn, hoe je diepgaande en fijne relaties kunt onderhouden. Dat je alles in je hebt om van jezelf te houden, in verbinding te staan met jezelf en vanuit jouw authenticiteit je leven kunt leiden. Kortom dat je eigenlijk alle ingrediënten hebt om gelukkiger te zijn. Hoe komt het dat JE HET DAN TOCH NIET DOET.

 

Hoe dan wel? Als je snapt hoe je lichaam werkt, hoe je brein werkt, hoe je programmering werkt kom je al een heel eind verder. Je doorziet de trucs die je brein met je uithaalt en snapt dat veel gedrag het gevolg is van de angst voor afwijzing. In hypnotherapie, NLP en coaching zijn vele technieken te vinden die helpen inzicht te krijgen in jouw patronen en gewoontes. Die helpen je om – vaak met een gezonde doses discipline – jouw gedrag te veranderen. Niet altijd gemakkelijk en vaak een kwestie van volhouden. Want al snel blijkt dat jouw programmering in de weg zit. Immers alles wat je hebt geleerd in jouw leven, als jouw ervaringen, gedachtes, interpretaties en gevoelens maken dat jij bent wie je bent. En als je even niet oplet, reageer je weer op basis van jouw aangeleerde patronen. 

 

De conclusie? Als je echt iets wilt veranderen in je leven wil je dit op een dieper niveau in jezelf doen. Zodat jouw programmering mee verandert en daarmee jouw gedrag, emoties en gevoelens. En nu komt het goede nieuws…

 

Het kan, ik heb het gedaan en doe het nog steeds. Ik heb er wel even over gedaan, maar het kan sneller. Met Touch of Matrix ben je in staat om – in verbinding met het kwantum veld – snel tot jouw kern door te dringen. Het is de meest efficiënte én magische methode wat ik tot nu toe heb ervaren en het verbaast mij nog steeds hoe snel het werkt.  Touch of Matrix maakt het relatief eenvoudig jouw programmering te veranderen. Zodat je op een dieper niveau in je bewustzijn, dicht bij jouw kern, jouw ZIJN je overtuigingen verandert. Dat je je lichaam en geest leert wat jij nu nodig hebt. Wanneer je dit ervaart gaat er een wereld voor je open. Als je de kracht van het kwantumveld hebt ervaren, heb je ervaren hoeveel invloed jij kunt uitoefenen op jouw gedachten, op jouw fysieke lichaam en op de energie in en rondom jouw lichaam. Dan zul je merken dat alles verandert. Dat lichamelijke en mentale klachten worden lichter of lossen zelfs op. In verbinding met jezelf ben je in staat bent om een lichter leven te leiden, vol zelfvertrouwen, zingeving en betekenisvolle relaties. Dat is waar Touch of Matrix bij kan helpen. En ik reis graag met je mee…

Meer verhalen en inspiratie: www.mindshft.nl

 

 

Contact Steven Schoorl

Steven Schoorl
Bedrijfsnaam Mindshft
Website https://www.mindshft.nl
Adres De Ondernemerstuin, Beverkoog 35
1822 BH, Alkmaar
noord-holland, NL
Contact 06-4623 5564
steven@mindshft.nl

Lees meer over

Kaart