10 jaar Touch of Matrix

Sylvia Straver

Ik ben Sylvia Straver, getrouwd, moeder van 2 studenten en woonachtig in het Zuid-Hollandse kustplaatje Rockanje. Na mijn VWO-Bèta opleiding heb ik Accountancy en Controlling gestudeerd bij NIvRA/Nijenrode. Tijdens mijn loopbaan binnen het financiële werkveld van een beursgenoteerde onderneming heb ik in verschillende rollen gewerkt en diverse managementfuncties bekleed. Ik ontdekte dat ik werken met cijfers leuk vind, maar werken met mensen, hen stimuleren tot verandering en verbetering het liefste doe.

Al jong merkte ik dat ik bij anderen energie kon voelen en sturen. Handig als iemand pijn had of stress want via mijn handen kon ik dat laten verdwijnen. Mensen in mijn omgeving zeiden vaak: daar moet je wat mee doen! In 2007 besloot ik mijn hart te volgen en er ‘iets’ mee te gaan doen. De eerste stap was het volgen van een medische basisopleiding en een opleiding op natuurgeneeskundig gebied. Daarna volgde een zoektocht naar een methode die echt bij mij zou passen. Eind 2010 maakte ik kennis met Touch of Matrix (T.O.M.). Het resultaat van een T.O.M. behandeling die ik had ondergaan was geweldig en ik wist dat dit was wat ik zocht. Ik heb de T.O.M. therapeuten-status behaald en ben vervolgens mijn eigen praktijk gestart.

Bij iedere T.O.M. behandeling laat ik me naast de reactie van de cliënt op de basisbehandeling vooral leiden door mijn intuïtie om te bepalen via welk instrument het beoogde doel bereikt kan worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en iedere T.O.M. behandeling is dan ook maatwerk. Ik vind het geweldig om te zien hoe het lichaam reageert, beweegt en hoe het zelf-genezend vermogen voor de juiste verandering zorgt. Dat geeft mij en de cliënt plezier en vertrouwen in wat er gebeurt.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG waardoor mijn consulten (deels) vergoed worden door de zorgverzekering vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

JUNONET Praktijk voor Natuurlijke Energetische Transformatie

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • Medische basiskennis op Hbo-niveau
  • Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur
  • Touch of Matrix 1 en 2 en Touch of Matrix therapeutentraining

Contact Sylvia Straver

Bedrijfsnaam JunoNet
Website http://www.junonet.nl/
Adres Louwtjes Kaa 6
3235 DC, Rockanje
zuid-holland, NL
Contact 0181-486084
06-22770591
info@junonet.nl

Lees meer over

Kaart