10 jaar Touch of Matrix

Wim de Grave

In mijn tienerjaren kreeg ik een enorme interesse voor wat mensen vaak ‘het spirituele’ noemen. Mijn pad startte met een lange periode van kennis verzamelen over allerhande onderwerpen in dit gegeven. Eén van de waarheden die mij het meeste fascineerde en intrigeerde is het feit dat alles uit energie bestaat en dat alles met elkaar verbonden is.

Ik merkte een talent bij mezelf om energie aan te voelen en na mijn hogere studies ben ik gestart om dit praktisch te oefenen. Ik volgde allerlei opleidingen en workshops in energetische geneeswijzen, welke telkens opnieuw in elkaar verwoven werden. Na een aantal jaren oefenen met verschillende stromingen binnen de energetische geneeswijzen, ben ik Touch of Matrix tegengekomen. Touch of Matrix heeft voor mij een heleboel stukjes van de puzzel van het ‘(bewust)zijn’ en het leven op zijn plaats doen vallen.

Ik ben nog steeds verwonderd over de eenvoud, de kracht en effectiviteit van deze behandelmethode. Touch of Matrix is toepasbaar op alle verstoringen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en werkt heel diep door. Door jezelf met het ‘ware ik’ te verbinden kunnen verstoringen of blokkades heel snel worden opgeheven, zelfs zonder de werkelijke oorzaak te kennen. Touch of Matrix brengt levensthema’s en -processen in een stroomversnelling waardoor transformatie sneller plaatsvindt. Door een goede verbinding met het ‘ware ik’ en achterliggend het morfogenetisch veld, waar alle informatie reeds aanwezig is, gebeurt alles als het ware vanzelf.

Als je bereidt bent om je in volle overgave te verbinden met het ‘ware ik’ en jezelf in staat stelt om los te laten, dan treedt de oneindige wijsheid van het morfogenetisch veld in werking en zijn de mogelijkheden grenzeloos. Er valt nog heel veel te vertellen over Touch of Matrix maar het beste is het om het te ervaren. Hiervoor nodig ik je dan ook van harte uit! Meer informatie vindt u op mijn website: Balans met Jezelf

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • Touch of Matrix A-therapeut
  • Touch of Matrix 1, 2, 3 en de therapeutenopleiding
  • Quantum Entrainment
  • Reconnective Healing & The Reconnection
  • DNA Healing
  • Emotional Freedom Techniques level 1
  • Reiki 1, 2
  • Energetisch Consulent

Contact Wim de Grave

Bedrijfsnaam Balans met Jezelf
Website http://www.realize-now.nl
Adres Lagunesingel 128
6642 EC, Beuningen
gelderland, NL
Contact 06-17057070
w.degrave@hotmail.com

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart