Zefanja Vermeulen

Trainer – Coach – Haptotherapeut – TOM therapeut

Als klein meisje groeide ik op tussen de paarden. Nog nagenietend van 500 kg horsepower zo loyaal aan mij schoof ik ’s avonds bij mijn ouders en zus aan tafel op een kleine boerderij in de Achterhoek.

Op mijn zevende verloor ik de puurheid van het kind in mij. Ik ervoer dat volwassenen mijn integriteit konden aantasten en mijn grenzen konden overschrijden. Dit heeft veel invloed op mijn leven gehad als hoog sensitief persoon. In de paarden herkende ik nog de puurheid die ik was kwijtgeraakt tijdens mijn jeugd.

Vanaf 2000 studeerde ik Haptonomie en het gedrag van paarden binnen het Freestyle Systeem. Zo kon ik een brug slaan tussen mijn fascinatie voor mens en dier. Inmiddels heb ik veel mensen begeleid en de resultaten zijn soms overweldigend. Vaak gaat het over grenzen stellen en transparant communiceren zodat je kunt uiten hoe je je écht voelt.

In 2012 voegde ik het ontbrekende puzzelstukje aan mijn opleidingen toe. Ik verdiepte me in Touch of Matrix (TOM). Met dit unieke totaalpakket kan ik het beste uit jou halen. Daarmee krijg jij de controle over je eigen leven weer terug! Samen gaan we op zoek naar de essentie van op het eerste gezicht complexe problemen. Met verbazing en humor gaan we ze te lijf zodat het leven weer eenvoudig en leuk kan zijn!

Kijk voor meer informatie op de website www.Zefanjacoaching.nl of stuur een bericht naar info@zefanjacoaching.nl

Contact Zefanja Vermeulen

Bedrijfsnaam ZefanjaCoaching
Website http://www.zefanjacoaching.nl/
Adres Lekdijk 76b
4124 KD, Hagestein
utrecht, NL
Contact 06-51641546
info@zefanjacoaching.nl

Kaart