10 jaar Touch of Matrix

De plek om iets nieuws geboren te laten worden

Buitengewoon Bewust is een hoeve die in het prachtige, landelijke Holtheme, een buurtschap dat behoort bij de gemeente Hardenberg ligt.

Net tegen de Duitse grens, in het Vechtdal staat onze geheel gerenoveerde woonboerderij met een grandioze bovenverdieping die zich perfect leent voor alles waar wij blij van worden. 
Die etage, van ruim 250 m2 en een hoogte van 6 meter, is inmiddels getransformeerd tot een schitterende, multifunctionele opleidingsruimte, de thuishaven van Touch of Matrix opleidingen.

Cursisten en trainers kunnen indien gewenst blijven overnachten in onze comfortabele, luxe kamers en buiten de opleiding om hebben ze de beschikking over de woonkeuken.

De rust, de ruimte, de natuur en de stilte zijn allemaal inclusief. 

Ben jij een gave gast? Dan ben je welkom!

Wil je alles weten over de hoeve?  Wil je deelnemen aan een activiteit, zelf iets organiseren of de sfeer proeven? 
Klik dan nu door naar www.buitengewoonbewust.nl - onze hoeve is het goud in het groen. Er is altijd rust, ruimte en aandacht. Of je je horizon wilt verbreden of de blik naar binnen wilt keren. Dit is de plek voor JOU.

Buitengewoon Bewust kan ook jouw locatie zijn voor een retraite, een training of ander zakelijke evenement. Je boekt dan voor meerdere dagen de gehele locatie bestaande uit:

* de ruime, grote werkruimte boven (incl.loungehoek)

* op dit moment 5 slaapkamers (totaal 12 slaapplekken)

* 3 badkamers

* de woonkeuken

De vanzelfsprekende verbinding met de natuur en de stilte maakt dit alles tot een unieke plek om jouw evenement te organiseren.

Richtprijs voor bovenstaande is 700 euro (excl. btw) per nacht.

Buitengewoon Bewust vindt het echter fijn om maatwerk te leveren aan jou, de bewuste ondernemer die zich thuis voelt bij ons. 

Neem daarom contact op om te kijken hoe we de perfecte match kunnen zijn.
 

Op de website van BuitengewoonBewust kun je drie inspirerende audios downloaden om je te helpen bij bewustwording. Marjolein neemt je mee in het bewustworden van je patronen, Günther nodigt je uit in de leegte en Ria neemt je mee in het veld van verwondering.