10 jaar Touch of Matrix

Buitengewoon Bewust is een retraitehoeve die in het prachtige, landelijke Holtheme, een buurtschap dat behoort bij de gemeente Hardenberg ligt.

Net tegen de Duitse grens, in het Vechtdal staat onze geheel gerenoveerde woonboerderij met een grandioze zolder die zich perfect leent voor alles waar wij blij van worden. 
Die zolder, van ruim 250 m2 en een hoogte van 6 meter, is inmiddels getransformeerd tot een schitterende, multifunctionele opleidingsruimte, de thuishaven van Touch of Matrix opleidingen.

Cursisten en trainers kunnen indien gewenst blijven overnachten in onze comfortabele, luxe kamers en buiten de opleiding om hebben ze de beschikking over de woonkeuken.

De rust, de ruimte, de natuur en de stilte zijn allemaal inclusief. 

De volgende interessante retraites zijn gepland:

Van 26 augustus tot en met 29 augustus is Buitengewoon Bewust verhuurd aan Janny Jansen. Zij organiseert dan de ontdekkingsreis naar jezelf: Van zoeken naar vinden. Klik hier voor meer info.

Van 11 tot en met 14 november is zij opnieuw onze gast en kun je deelnemen aan een stilte-retraite. Creating from stillness. Meer info? klik hier.

Zelf werken we aan onze website buitengewoonbewust.nl en gaan we je verrassen met unieke retraites op onze retraitehoeve.

Buitengewoon Bewust kan ook jouw locatie zijn voor een retraite, een training of ander zakelijke evenement. Je boekt dan voor meerdere dagen de gehele locatie bestaande uit:

* de ruime, grote werkruimte op zolder (incl.loungehoek)

* op dit moment 4 slaapkamers (totaal 10 slaapplekken)

* 2 badkamers

* de woonkeuken

De vanzelfsprekende verbinding met de natuur en de stilte maakt dit alles tot een unieke plek om jouw evenement te organiseren.

Richtprijs voor bovenstaande is 600 euro (excl. btw) per nacht.

Buitengewoon Bewust vindt het echter fijn om maatwerk te leveren aan jou, de bewuste ondernemer die zich thuis voelt bij ons. 

Neem daarom contact op om te kijken hoe we de perfecte match kunnen zijn.