10 jaar Touch of Matrix

Op deze pagina vind je informatie over ons online aanbod zoals gratis meditaties en onze community Powerfull People. 

GRATIS VOOR JOU! 

Een meditatie van 45 minuten om je systeem op te schonen van de gevolgen van de lockdown. 
KLIK HIER OM AAN TE VRAGEN

Wat er in je leven gebeurt beïnvloed je Matrix. Of je je daar nu bewust van bent of niet. De situatie, de lockdown, angst, wantrouwen, frustratie van de afgelopen periode heeft absoluut beweging gebracht in jouw veld. Je systeem is als het ware door elkaar geschud. Blokkades werden zichtbaar of zoals wij zeggen programma's werden geopend. En ja, veelal onbewust. Dit vraagt om bewustwording, acceptatie en loslaten. Dit vraagt om opschonen van jouw energetische veld zodat er weer (meer) ruimte komt voor dat wat je WEL wilt. Dat is jezelf bevrijden!

Om je daarbij te helpen hebben we een meditatie gemaakt. Je krijgt, na inschrijving, de 45 minuten durende meditatie gratis in je mailbox. Vraag hem aan en bevrijd jezelf!

Touch of Matrix online community om je frequentie hoog te houden.

De wereld mooier willen maken, het is een veel gehoorde levensmissie. Toch kan alles wat jij wilt veranderen aan de wereld, alleen beginnen bij jezelf. Door jouw licht te laten schijnen, je frequentie zo hoog mogelijk te brengen, heb je werkelijk invloed op hoe de wereld buiten jou eruitziet. Immers, wat je uitstraalt, trek je aan, ofwel krijg je weerspiegeld.

Is het zo simpel? Jazeker! Zo werkt de universele wet van aantrekking. 
Is het zo simpel? Eigenlijk niet (-; ! 
Je persoonlijke vibratie verhogen vraagt namelijk een hoge mate van (zelf)bewustzijn.

We zijn als mens wandelende frequenties en van veel daarvan zijn we ons (nog) niet bewust. Hoe zou het zijn om daar wel steeds bewuster van te worden en de handvaten te hebben om je frequentie op te voeren?

Wij gaan, vanuit de Touch of Matrix methode, een community starten waarin we je minimaal 4 keer per maand live begeleiden, inspireren en motiveren om dat te doen. De ene keer met een vraagstelling en een uitnodiging tot bewustwording en de keer daarna gaan we daar op Touch of Matrix wijze aan de slag met dat wat in het bewuste getrokken is. Ofwel accepteren en loslaten om ruimte te maken voor wat je WEL wilt.

Is deze groep ook voor jou? Zeker, tenminste als je onderschrijft dat we uit frequenties bestaan en dat de beweging bij jou begint.

In een besloten Facebookgroep waar je lid van wordt bieden we je informatie, meditaties, tips en inspiratie om steeds bewuster te worden van jezelf. Je krijgt tools om je veld van overtuigingen, handelingen en gedachtes op te schonen. En er is altijd een fijne visualisatie voorhanden om los te laten en bezig te zijn met wat je wilt. Door je persoonlijke frequentie te verhogen heb je werkelijk invloed op je leven!

Let op: je betaalt een lidmaatschap voor deze groep. Na aanmelding is je lidmaatschap tot de eerste van de nieuwe maand gratis, daarna betaal je, om in de FB-groep met al die waardevolle informatie te blijven, nog geen 20 euro per maand.
(Om precies te zijn is het 55 euro per kwartaal)

Je hebt wel een Facebook account nodig.

Schrijf je nu in om kennis te maken met deze waardevolle comunity. WELKOM

Schrijf je in door hier te klikken!

HOE ZOU HET ZIJN MEDITATIE - GRATIS

In het voorjaar hebben wij een Hoe Zou Het Zijn meditatie gemaakt. Deze heeft geruime tijd online gestaan en is duizenden keren beluisterd. Vanaf vandaag is de prachtige meditatie van ruim 20 minuten opnieuw te beluisteren.

De Hoe Zou Het Zijn meditatie brengt je door middel van de vraagstelling in contact met de leegte. Zo zet je het in voor het creëren van je optimale leven.

Hoe zou dat zijn.....☺️

Klik hier om hem aan te vragen! - je krijgt hem kado!

 

Error: no url specified