10 jaar Touch of Matrix

Op deze pagina vind je informatie over ons online aanbod zoals de GRATIS challenge, de meditatie HOE ZOU HET ZIJN, over de thuistraining The Easy Way - gebaseerd op de Touch of Matrix code en de links hoe je heel gemakkelijk een online-behandeling aan kunt schaffen.

Klik hier om met 1 stap de LEEGTE, die boordevol potentie is, te ervaren. Een GRATIS challenge die je vrij maakt van alles waar je je mee geïdentificeerd hebt .

HOE ZOU HET ZIJN MEDITATIE - GRATIS

Vorig jaar hebben wij een Hoe Zou Het Zijn meditatie gemaakt. Deze heeft geruime tijd online gestaan en is duizenden keren beluisterd. Ook voor jou is deze  prachtige meditatie van ruim 20 minuten te beluisteren..

De Hoe Zou Het Zijn meditatie brengt je door middel van de vraagstelling in contact met de leegte. Zo zet je het in voor het creëren van je optimale leven.

Hoe zou dat zijn.....☺️

Klik hier om hem aan te vragen! - je krijgt hem kado!

The Easy Way - GRATIS ONLINE TRAINING

The Easy Way is een thuistraining. Je ontvangt in je mailbox zeven opnames met daarin de alom bekende Touch of Matrix code verwerkt:

Ik ben bewust, ik accepteer, ik omarm in liefde, ik laat los in dankbaarheid, ik ontvang met open armen.

Met het volgen van deze training kun je op een gemakkelijke manier diepgaande veranderingen in gang zetten.

Klik hier om The Easy Way training aan te vragen.

Dit kregen we terug van mensen die deze training gevolgd hebben:

"Dank jullie wel! Jullie en The easy way kwamen precies op het juiste moment op mijn pad. Ik had zo de behoefte om uit de zwaarte te stappen in mijn transformatieproces en op een speelse, lichte en luchtige manier met mijn ontwikkeling bezig te zijn. Heerlijk deze methode! Heel waardevol"

"Ik vind dit een heel fijne cursus. Ik leer mega veel en ben er elke dag mee bezig. Fantastisch. Bedankt Günther en Ria!"

 

Ervaar een online behandeling

Om je heel EASY een behandeling te laten ervaren klik hier  
Je koopt een online sessie voor fysieke klachten aan voor € 25.
Zet jezelf open voor de mogelijkheden.
Hoe zou het zijn om vrij te zijn?

Let op: na aanschaf is de behandeling, die 45 minuten duurt, 120 minuten beschikbaar. 

REVIEW: 
'Na de online behandeling ontdekte ik dat mijn knie, die al 6 maanden steeds op slot zat van de ene op de andere dag weer 'normaal' was. Ik liep op krukken en kon echt niets meer, tot na de online sessie. Als een wonder'

 

GRATIS - GELD IS LIEFDE CHALLENGE

We vinden het fijn dat we in 2022 een artikel hadden in MANIFESTATIEMAGAZINE. Linda Dronkers is CEO van dit inspirerende blad en daarnaast is ze Touch of Matrix therapeut. Wij vierden ons artikel met het gratis beschikbaar stellen van de GELD IS LIEFDE challenge van Ria. Klik om de online challenge aan te vragen.