10 jaar Touch of Matrix

Op deze pagina vind je informatie over ons online aanbod zoals de gratis meditatie HOE ZOU HET ZIJN, over de thuistraining The Easy Way - gebaseerd op de Touch of Matrix code en ons Facebook Jaarprogramma 365 Buitengewoon Bewuste vragen.

HOE ZOU HET ZIJN MEDITATIE - GRATIS

Vorig jaar hebben wij een Hoe Zou Het Zijn meditatie gemaakt. Deze heeft geruime tijd online gestaan en is duizenden keren beluisterd. Ook voor jou is deze  prachtige meditatie van ruim 20 minuten te beluisteren.

De Hoe Zou Het Zijn meditatie brengt je door middel van de vraagstelling in contact met de leegte. Zo zet je het in voor het creëren van je optimale leven.

Hoe zou dat zijn.....☺️

Klik hier om hem aan te vragen! - je krijgt hem kado!

 

The Easy Way

The Easy Way is een thuistraining. Je ontvangt in je mailbox zeven opnames met daarin de alom bekende Touch of Matrix code verwerkt:

Ik ben bewust, ik accepteer, ik omarm in liefde, ik laat los in dankbaarheid, ik ontvang met open armen.

Met het volgen van deze training kun je op een gemakkelijke manier diepgaande veranderingen in gang zetten.

Klik hier om The Easy Way training aan te schaffen - hij kost 39 euro.


Dit kregen we terug van mensen die deze training gevolgd hebben:

"Dank jullie wel! Jullie en The easy way kwamen precies op het juiste moment op mijn pad. Ik had zo de behoefte om uit de zwaarte te stappen in mijn transformatieproces en op een speelse, lichte en luchtige manier met mijn ontwikkeling bezig te zijn. Heerlijk deze methode! Heel waardevol"
 

"Ik vind dit een heel fijne cursus. Ik leer mega veel en ben er elke dag mee bezig. Fantastisch. Bedankt Günther en Ria!"

 

365 Buitengewoon Bewuste vragen

Vind je het fijn en leuk om dagelijks geprikkeld te worden met een vraag die je bewustzijn verhoogd? 
Zou je maandelijks wel een online 'sessie' van ons willen ontvangen om je te ondersteunen in je bewustwordingsproces?
Heb je een Facebookaccount en zeg je JA tegen ontwikkeling?
Dan is dit jaarprogramma voor jou.
Klik hier of op de afbeelding om er meer over te lezen.
Het programma kost je nog geen 12,50 per maand en dat is inclusief een meditatie, visualisatie of andere online sessie op de 15e van elke maand.
 

 

GRATIS VOOR JOU! 

Een meditatie van 45 minuten om je systeem op te schonen van de gevolgen van de lockdown. 
KLIK HIER OM AAN TE VRAGEN

Wat er in je leven gebeurt beïnvloed je Matrix. Of je je daar nu bewust van bent of niet. De situatie, de lockdown, angst, wantrouwen, frustratie van de afgelopen periode heeft absoluut beweging gebracht in jouw veld. Je systeem is als het ware door elkaar geschud. Blokkades werden zichtbaar of zoals wij zeggen programma's werden geopend. En ja, veelal onbewust. Dit vraagt om bewustwording, acceptatie en loslaten. Dit vraagt om opschonen van jouw energetische veld zodat er weer (meer) ruimte komt voor dat wat je WEL wilt. Dat is jezelf bevrijden!

Om je daarbij te helpen hebben we een meditatie gemaakt. Je krijgt, na inschrijving, de 45 minuten durende meditatie gratis in je mailbox. Vraag hem aan en bevrijd jezelf!