10 jaar Touch of Matrix

Op deze pagina vind je informatie over ons online aanbod zoals gratis meditaties en ons aanbod bij Buitengewoon Bewust. 

GRATIS VOOR JOU! 

Een meditatie van 45 minuten om je systeem op te schonen van de gevolgen van de lockdown. 
KLIK HIER OM AAN TE VRAGEN

Wat er in je leven gebeurt beïnvloed je Matrix. Of je je daar nu bewust van bent of niet. De situatie, de lockdown, angst, wantrouwen, frustratie van de afgelopen periode heeft absoluut beweging gebracht in jouw veld. Je systeem is als het ware door elkaar geschud. Blokkades werden zichtbaar of zoals wij zeggen programma's werden geopend. En ja, veelal onbewust. Dit vraagt om bewustwording, acceptatie en loslaten. Dit vraagt om opschonen van jouw energetische veld zodat er weer (meer) ruimte komt voor dat wat je WEL wilt. Dat is jezelf bevrijden!

Om je daarbij te helpen hebben we een meditatie gemaakt. Je krijgt, na inschrijving, de 45 minuten durende meditatie gratis in je mailbox. Vraag hem aan en bevrijd jezelf!

Op onze locatie, ons thuis en het hart van onze opleiding, Buitengewoon Bewust, organiseren we regelmatig interessante retraites.

Er is op 23, 24 en 25 juli een Knipoog naar je draken retraite die gegeven wordt door Ria. 
Het is een Yin-bewustzijnsretraite en via deze link lees je er meer over. WELKOM

Van 5 tot en met 8 augustus is er een stilte-retraite die begeleid wordt door Günther, Ria en Marjolein.
Lees hier meer over de reis naar binnen waarin je uitsluitend luistert naar je innerlijke stem. WELKOM

Schrijf je in onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en je wordt natuurlijk automatisch op de hoogte gehouden over ons gevarieerde aanbod. 

HOE ZOU HET ZIJN MEDITATIE - GRATIS

In het voorjaar hebben wij een Hoe Zou Het Zijn meditatie gemaakt. Deze heeft geruime tijd online gestaan en is duizenden keren beluisterd. Vanaf vandaag is de prachtige meditatie van ruim 20 minuten opnieuw te beluisteren.

De Hoe Zou Het Zijn meditatie brengt je door middel van de vraagstelling in contact met de leegte. Zo zet je het in voor het creëren van je optimale leven.

Hoe zou dat zijn.....☺️

Klik hier om hem aan te vragen! - je krijgt hem kado!