10 jaar Touch of Matrix

Ik ben Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix. Gedurende mijn leven ben ik er van overtuigd geraakt dat het lichaam veel meer kan dan gedacht of aangenomen wordt. Het is mijn missie en passie om mensen dit bewust te maken. 

Ik ben me bewust geworden dat veel klachten en thema’s ervaringen zijn geweest om je ogen te openen en om bij jezelf te kunnen komen. Het was een uitnodiging om mijn thema’s om te zetten in talenten. Het ontwikkelen en bekwamen is voor mij als spelen en plezier hebben met het Nu-bewustzijn. Al snel ontdekte ik de mogelijkheden die het bracht. 

Mijn vernieuwende aanpak leverde in korte tijd een succesvolle praktijk op. Ik voelde dat het steeds eenvoudiger kon en dat wil ik delen en laten ervaren. Mijn unieke talent mocht de wereld in en ik besloot dat het tijd werd voor een eigen methode, in 2009 werd Touch of Matrix geboren.

Vanaf 2015 heb ik vanwege de overvolle agenda andere keuzes gemaakt en ben me alleen gaan richten op de opleidingen. Nu we in 2020 de vernieuwde opleiding gelanceerd hebben kun je weer behandeltrajecten boeken. Ik geniet daar enorm van.

zie: Behandelingen Günther en voor groepsbehandelingen GroepsMatrix 

Vertrouwen, acceptatie en het bewust zijn van het steeds veranderende nieuwe bewustzijn, wat wij het Nu-bewustzijn noemen, houdt mij gemotiveerd en enthousiast om de Touch of Matrix methodiek te innoveren en steeds doeltreffender en veelzijdiger in te zetten. Zo lijkt de opleiding Matrix 2020 niet meer op Touch of Matrix 2009. Matrix 2020 is zoveel sneller, krachtiger, eenvoudiger, lichter en opener. Waar veel technieken en methodes vasthouden aan ‘bestaande en beproefde’ theorieën heb ik ze losgelaten. Sterker nog, de methode past zich steeds weer aan op het NU-bewustzijn. Iedere vorm van moeten of willen weten is jezelf een beperking opleggen. 

Mijn motto is – laat de zwaarte los en als je kiest voor het nieuwe, het Nu-bewustzijn, ga daar dan ook mee bezig. Ik zeg ‘ga bezig met wat je wilt en verbind je niet meer met drama en pijn uit je verleden’. 

Stap je met mij in het veld van grote mogelijkheden waarin ik mij als een van de eersten in Nederland manifesteerde? Ik neem je graag, vanuit ervaring en beleving, mee in de wonderlijke wereld van Touch of Matrix.

Ik ben Ria Kuiper. In 2009, het jaar waarin Touch of Matrix werd gelanceerd, nam ik met gemak en als vanzelfsprekend de administratie en organisatie van de methodiek op mij. Het succes van de opleiding en de methode bracht fantastische dingen op mijn pad. De groei en ontwikkeling was bijna niet bij te houden. Het voortdurend intunen op het in razend tempo vernieuwende bewustzijn vroeg een grote mate van flexibiliteit en betrokkenheid.

Als je bedenkt dat ik daarnaast een succesvolle praktijk als Ritueelbegeleider bij Afscheid had kun je je voorstellen dat het drukke jaren waren.

De slogan van ons bedrijf ‘bewustzijn in beweging’ bracht uiteraard ook mij in beweging en ik besloot eind 2015 dat ik het anders ging doen. Het werd tijd om een van mijn dromen waar te maken, ik schreef een boek over rouwen. In het boek, ROUWEN OVER LEVEN, deel ik mijn levensverhaal en nodig ik je uit om je bewust te worden wat jij hebt mogen leren over verlies, dood en het leven. Zie www.riakuiper.nl

Het voltooien van het boek gaf zoveel bewustzijn en ruimte in mijn leven dat ik besloot een keuze te maken. Ik voelde dat mijn rol binnen Touch of Matrix mocht veranderen. Ik liet daarom een groot deel van de organisatie los en ik ging me focussen op de training en persoonlijke groei van de therapeuten in opleiding. Het is een onderdeel geworden van de Matrix 2020 opleiding. Daarbij zet ik mijn passie voor de universele wetten, die altijd al een belangrijke rol spelen in de methodiek, in.

Touch of Matrix heeft mijn perspectief op leven en gezondheid voor altijd veranderd en dat gun ik jou ook. Met diepe dankbaarheid kijk ik naar alles wat Touch of Matrix gebracht heeft en naar alles wat we nog manifesteren. Manifesteer je mee?

Mocht je interesse hebben in mijn 30 tips om jezelf de perfecte magneet te maken voor dat wat je wenst (ik noem dat FrequentieMatching) klik dan hier.

Op Facebook (volg je ons al?) was Ria in gesprek met Janny Jansen. Destijds als examinator verbonden. Ze vertelde ook hoeveel Touch of Matrix voor haar betekent.
Kijk op de afbeelding voor het interview.