10 jaar Touch of Matrix

Behandelingen en trajecten Günther

Wanneer je door Günther behandeld wilt worden kun je kiezen uit een aantal opties.
- traject van 3 sessies
- MAGISCH 24 uurs traject 
- kennismaking tbv de opleiding
- online sessie voor fysieke klachten 

Magische 24 uurs traject.

Magische 24 uurs traject

Spreekt bovenstaande je aan maar voel je je meer aangetrokken tot het magische en diepgaande 24-uurs traject lees dan vooral verder.
Dit traject ziet er als volgt uit:

Je komt net na de lunch aan op Buitengewoon Bewust in Holtheme en wordt ontvangen met een kopje koffie/thee. Je installeert je in je kamer en om +/- 14.30 uur gaat Günther je behandelen. Na de behandeling ga je genieten van de rust en ruimte.

Er is voor jou een fijne 2-persoonskamer beschikbaar met een heerlijk bed. De volgende morgen verzorgen wij je ontbijt. Het diner en eventueel de lunch verzorg je zelf. Je kunt hiertoe gebruik maken van de grote keuken of buiten de deur eten.

De volgende dag zal de 2e behandeling rond 10 uur plaatsvinden.Na die behandeling vertrek je in een nieuwe frequentie weer naar huis.

Je investering voor dit korte maar zeer effectieve traject is € 595.
Dit alles is gebaseerd op 1 persoon.

Als je de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen (als zijnde behandeling/coaching) wordt het bedrag verhoogd met 21% btw.

Maak je interesse voor dit geweldige traject dat, zo heeft de ervaring uitgewezen fantastische resultaten oplevert, kenbaar door het sturen van een email. Wij nemen na ontvangst contact met je op en de dagen worden in overleg ingepland. Voorafgaande ontvang je het intakeformulier en deze dient 2 dagen van te voren ingevult geretourneerd te zijn. 

tip: Je kunt dit traject verlengen met een extra overnachting (indien beschikbaar). 

Traject van 3 sessies.

Traject van 3 sessies

Voel jij aan alles dat Touch of Matrix jouw weg is dan kun je je aanmelden voor een behandeltraject bij mij. Ik verwacht dan wel van je dat je er klaar voor bent. Klaar om zelf de verantwoordelijkheid te nemen over je lichaam, je leven, klaar om oude overtuigingen achter je te laten, klaar om te ervaren dat het ook anders kan, makkelijker.

Dit behandeltraject bestaat uit 3 sessies waarin we toewerken naar het verwezenlijken van jouw wens, jouw bestelling. Deze sessies vinden alle drie plaats op Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme.
Voor dit traject betaal je € 735

Uiteraard kun je ook kiezen uit een van de ruim 200 Touch of Matrix therapeuten

Na je aanvraag wordt er contact opgenomen voor het inplannen van 3 behandelingen (in ongeveer vier weken) op Buitengewoon Bewust in Holtheme. Je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvangen we uiterlijk 2 dagen voor de eerste behandeling retour. Je ontvangt separaat met het intakeformulier een factuur van € 700 en deze dient voor aanvang van de behandelingen betaald te zijn. 

Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Als jij de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW.

Je kunt je interesse voor dit traject dmv een email kenbaar maken.
 

Tip: je kunt voorafgaande of aansluitend aan de behandeling een overnachting boeken. Bewuste zelfzorg om dat wat aangeraakt mag worden in alle rust te integreren in je systeem. 

oh ja....het komt wel eens voor dat mensen niet genoeg tijd vrij houden voor de behandeling. Reken voor de eerste behandeling zeker 2 uur en voor de overige minimaal 1,5 uur omdat ik het fijn vind om in alle rust te werken.

Welkom bij de Visionair