10 jaar Touch of Matrix

Sessies verzorgd door Günther

Touch of Matrix is altijd in beweging. Het bewustzijn is altijd in beweging. En ja, daarom is ook de trainer, de ontwikkelaar voortdurend in beweging. Günther vraagt zich, net zoals jij dat hopelijk doet, af hoe hij zijn talent in kan zetten op een manier waar hij zelf blij van wordt. Dus, waar wordt hij toe geroepen, hoe kan hij van betekenis zijn. Hij biedt daarom de volgende behandelmogelijkheden aan.

Traject van 3 sessies.

Traject van 3 sessies

Je kunt bij mij als volgt een behandeltraject aanvragen:

Beantwoord onderstaande vragen.

  1. Waarom wil je een Touch of Matrix behandeling?
  2. Waarom wil je deze behandeling van mij?
  3. Wat is het thema waaraan je wilt werken?
  4. Ik ben me ervan bewust dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen systeem, mijn lichaam en leven. Hoe is dat voor jou?

Na ontvangst van de antwoorden zal ik bepalen of ik voldoende match voel om met jou een traject aan te gaan van 3 behandelingen. Dit traject kost € 700.

Mocht die match er niet zijn dan verwijs ik je graag door naar een van de ruim 200 Touch of Matrix therapeuten

Als we samen aan de slag gaan wordt er contact opgenomen voor het inplannen van 3 behandelingen op Buitengewoon Bewust in Holtheme. Je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvangen we uiterlijk 2 dagen voor de eerste behandeling retour. Je ontvangt separaat met het intakeformulier een factuur van € 700 en deze dient voor aanvang van de behandelingen betaald te zijn. 

Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Als jij de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW.

Je kunt je interesse voor dit traject dmv een email kenbaar maken.
Beantwoord je dan meteen de vragen?

Tip: je kunt voorafgaande of aansluitend aan de behandeling een overnachting boeken. Bewuste zelfzorg om dat wat aangeraakt mag worden in alle rust te integreren in je systeem. 

oh ja....het komt wel eens voor dat mensen niet genoeg tijd vrij houden voor de behandeling. Reken voor de eerste behandeling zeker 2 uur en voor de overige minimaal 1,5 uur omdat ik het fijn vind om in alle rust te werken.

Magische 24 uurs traject.

Magische 24 uurs traject

Dit magsche en diepgaande 24-uurs traject ziet er als volgt uit:

Je komt net na de lunch aan op Buitengewoon Bewust in Holtheme en wordt ontvangen met een kopje koffie/thee. Je installeert je in je kamer en om +/- 14.30 uur gaat Günther je behandelen. Na de behandeling ga je genieten van de rust en ruimte.

Er is voor jou een fijne 2-persoonskamer beschikbaar met een heerlijk bed. De volgende morgen verzorgen wij je ontbijt. Het diner en eventueel de lunch verzorg je zelf. Je kunt hiertoe gebruik maken van de grote keuken of buiten de deur eten.

De volgende dag zal de 2e behandeling rond 10 uur plaatsvinden.Na die behandeling vertrek je in een nieuwe frequentie weer naar huis.

Je investering voor dit korte maar zeer effectieve traject is € 525.
Dit alles is gebaseerd op 1 persoon.

Als je de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen (als zijnde behandeling/coaching) wordt het bedrag verhoogd met 21% btw.

Maak je interesse voor dit geweldige traject dat, zo heeft de ervaring uitgewezen fantastische resultaten oplevert, kenbaar door het sturen van een email. Als je de vragen beantwoordt wordt je aanvraag in behandeling genomen en wordt er gekeken of dit de beste keuze is voor jou. Je hoort dat zo spoedig mogelijk van ons. 

Als dit inderdaad jouw traject is dan worden de dagen in overleg ingepland. Voorafgaande ontvang je het intakeformulier en deze dient 2 dagen van te voren ingevult geretourneerd te zijn. 

tip: Je kunt dit traject verlengen met een extra overnachting (indien beschikbaar). 

Behandeling/kennismaking.

Behandeling/kennismaking

Ben jij degene die oprecht geïnteresseerd is in de opleiding van Touch of Matrix maar toch nog wat twijfels voelt, dan is dit een unieke kans voor jou.
Je kunt bij mij een eenmalige behandeling boeken om te ervaren wat een Touch of Matrix sessie met je doet.

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor deze behandelsessies vragen we je onderstaande vragen te beantwoorden:

  1. Hoe ben je in aanraking gekomen met Touch of Matrix?
  2. Waarom wil je Touch of Matrix therapeut worden?
  3. Wat is bewustzijn voor jou?
  4. Waar sta je in je persoonlijke ontwikkeling?

Na ontvangst van de antwoorden hoor je of een dergelijke behandeling ingepland kan worden.
Zo ja? Dan maken we een afspraak voor de behandeling op Buitengewoon Bewust in Holtheme.

Je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvangen we graag 2 dagen voor de behandeling retour en je ontvangt de factuur.

Mocht je (nog) niet in aanmerking komen voor deze sessies dan kun je er voor kiezen om bij een van de 200 Touch of Matrix therapeuten te gaan ervaren wat de methode voor jou kan betekenen.  Of start met het bezoeken van een introductie-event.

De kosten voor de behandeling door mij zijn € 200. 

Wanneer je je na deze behandeling inschrijft voor de opleiding krijg je € 125 van deze behandeling in mindering gebracht op je factuur van de opleiding.

Voor particulieren zijn bovengenoemde bedragen inclusief BTW. Voor hen die BTW verrekenen zijn bovengenoemde bedragen exclusief BTW.

Je kunt je interesse voor een dergelijke sessie dmv een email kenbaar maken. Beantwoord je dan meteen de vragen?

Tip: je kunt voorafgaande of aansluitend aan de behandeling een overnachting boeken. Bewuste zelfzorg om dat wat aangeraakt mag worden in alle rust te integreren in je systeem. 

Welkom bij de Visionair