10 jaar Touch of Matrix

Sessies verzorgd door Günther

Touch of Matrix is altijd in beweging. Het bewustzijn is altijd in beweging. En ja, daarom is ook de trainer, de ontwikkelaar voortdurend in beweging. Günther vraagt zich, net zoals jij dat hopelijk doet, af hoe hij zijn talent in kan zetten op een manier waar hij zelf blij van wordt. Dus, waar wordt hij toe geroepen, hoe kan hij van betekenis zijn. Hij biedt daarom de volgende behandelmogelijkheden aan.

Trajecten.

Trajecten

Voorafgaande aan een behandeltraject werk ik met een  selectieprocedure.

De eerste stap is het beantwoorden van onderstaande vragen.

  1. Waarom wil je een Touch of Matrix behandeling?
  2. Waarom wil je deze behandeling van mij?
  3. Wat is het thema waaraan je wilt werken?
  4. Ik ben me ervan bewust dat ik verantwoordelijk ben voor zijn eigen systeem, mijn lichaam en leven. Hoe is dat voor jou?

Na ontvangst van de antwoorden wordt bepaald of er een matchgesprek (stap 2) gepland wordt. Dit gesprek duurt maximaal een half uur.

Indien we allebei voelen dat er een match is (dit wordt binnen 5 werkdagen besloten) is het mogelijk een traject met mij in te gaan van minimaal 3 behandelingen.

Mocht die match er niet zijn dan verwijs ik je graag door naar een van de ruim 200 Touch of Matrix therapeuten

Het behandeltraject bij mij ziet er alsvolgt uit:

Er wordt contact opgenomen voor het inplannen van 3 behandelingen in onze praktijk in Zutphen. Je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvangen we graag 2 dagen voor de eerste behandeling retour en je ontvangt een factuur voor de kosten van het traject:

Matchgesprek            €   50
3 behandelingen        € 450
Totaal                           € 500

Voor particulieren zijn bovengenoemde bedragen inclusief BTW. Voor hen die BTW verrekenen zijn bovengenoemde bedragen exclusief BTW.

Wanneer na het matchgesprek besloten wordt niet verder het traject in te gaan, wordt alleen het matchgesprek (a € 50) in rekening gebracht.

Je kunt je interesse voor dit traject dmv een email kenbaar maken. Beantwoord je dan meteen de vragen?

Behandeling/kennismaking.

Behandeling/kennismaking

Ben jij degene die oprecht geïnteresseerd is in de opleiding van Touch of Matrix maar toch nog wat twijfels voelt, dan is dit een unieke kans voor jou.
Je kunt bij mij een eenmalige behandeling boeken om te ervaren wat een Touch of Matrix sessie met je doet.

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor deze behandelsessies vragen we je onderstaande vragen te beantwoorden:

  1. Hoe ben je in aanraking gekomen met Touch of Matrix?
  2. Waarom wil je Touch of Matrix therapeut worden?
  3. Wat is bewustzijn voor jou?
  4. Waar sta je in je persoonlijke ontwikkeling?

Na ontvangst van de antwoorden hoor je of een dergelijke behandeling ingepland kan worden.
Zo ja? Dan maken we een afspraak voor de behandeling in onze praktijk in Zutphen.

Je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvangen we graag 2 dagen voor de behandeling retour en je ontvangt de factuur.

Mocht je (nog) niet in aanmerking komen voor deze sessies dan kun je er voor kiezen om bij een van de 200 Touch of Matrix therapeuten te gaan ervaren wat de methode voor jou kan betekenen.  Of start met het bezoeken van een introductie-event.

De kosten voor deze behandeling zijn € 200. 

Wanneer je je na deze behandeling inschrijft voor de opleiding krijg je € 125 van deze behandeling in mindering gebracht op je factuur van de opleiding.

Voor particulieren zijn bovengenoemde bedragen inclusief BTW. Voor hen die BTW verrekenen zijn bovengenoemde bedragen exclusief BTW.

Je kunt je interesse voor een dergelijke sessie dmv een email kenbaar maken. Beantwoord je dan meteen de vragen?

Exclusive.

Exclusive

Exclusieve trajecten

Ben jij degene die een paar weken intensief met mij aan de slag wil om te onderzoeken welke (gezondheids)verbetering je kan bereiken met bewustzijn, dan heb ik voor jou een exclusief prive traject. Stuur mij een email en we brengen je per omgaande op de hoogte of er op dit moment plek is voor een dergelijk traject. Zo ja, dan gaan we samen kijken of er een basis is om met elkaar te gaan werken en hoe we het traject in kunnen vullen.

Welkom bij de Visionair