10 jaar Touch of Matrix

MATRIX 22/23 opleiding

Een licht en luchtige benadering

Touch of Matrix is een wonderlijke bewustzijnsmethode die continue verbonden is met het NU-bewustzijn. Het biedt je een eigentijds perspectief op bewustzijn, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.

Onze zelfrealisatie opleiding zorgt ervoor dat je een volleerd en bekwaam Touch of Matrix therapeut wordt. Dat betekent dat je op een snelle, diepe, lichte en luchtige manier je cliënt kan helpen om aan alle thema’s kan werken. Daarnaast leer je meerdere eenvoudige tools om voor jezelf toe te passen. 
En, zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je doormaakt tijdens deze opleiding. Je herontdekt, vanaf de allereerste dag, de weg naar jezelf, de weg naar bewustzijn.

Dit is de opleiding voor jou als jij op een lichte en luchtige manier wilt werken met het NU-bewustzijn. Of je beginnend of een ervaren therapeut bent, dat maakt niet uit. Je leert te vertrouwen op jezelf en jouw mogelijkheden zodat je anderen kunt begeleiden naar een optimaal leven.

Als woorden als bewustzijn, beweging, vernieuwing, licht leven, optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coaching en verbinden je aanspreken en je niet graag in kaders denkt maar op zoek bent naar een waardevolle, vernieuwende methodiek, dan is een opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum iets voor jou!

Waarom volg je de opleiding bij Touch of Matrix? 

Onze Matrix 22/23 opleiding is een prachtige opzichzelfstaande behandelmethodiek. Voor velen ziet het eruit als pure magie maar eigenlijk is dit wat jouw lichaam kan en heel graag wil. Je verstand, alle beperkingen en alles iedereen die ze veroorzaakt heeft, er tussen uit waardoor jouw lichaam zelf kan beslissen wat deze kan en mag, en dat is ongelofelijk veel. Vind je het lastig delen van het 'oude bewustzijn' los te laten en je volledig te verbinden met het NU-bewustzijn dan kun je Touch of Matrix inzetten als ideale versterker. Doordat jij verbonden bent met het NU-bewustzijn en werkt vanuit je essentie zullen de methodes waar jij wellicht al mee werkt sneller, krachtiger en dieper gaan. Hoe dat in zijn werk gaat wordt in de opleiding behandeld. Hoe zou het zijn meer te leren over het NU-bewustzijn, vertrouwen, overtuiging, acceptatie, beweging, omarmen in liefde, loslaten in dankbaarheid, groei en ontwikkeling, ontvangen met open armen en te leven vanuit wie je werkelijk bent. Voor jezelf en dat over te brengen aan je cliënten? En hoe zou het zijn om er, net als velen die je voorgingen, een levenskunst van te maken? Als dat voor jouw goed klinkt is het opleidingstraject van Touch of Matrix zeker iets voor jou.

  • De Matrix 22/23 opleiding is niet gebonden aan een bepaalde theoretische of praktische achtergrond.
  • Je kunt aan de opleiding Touch of Matrix  meedoen als je al wat bekend bent met of zeer geinteresseerd bent in het Touch of Matrix gedachtegoed en dat onderstreept. (mocht je hierover twijfelen - vraag even een gratis matchgesprek aan.) Je bent je bewust dat we in een veld van informatie leven waarin jij je eigen verantwoordelijkheid draagt. Tevens dien je in goede geestelijke gezondheid te zijn.
  • Ieder individu kan zijn/haar eigen talenten gebruiken of vinden binnen onze opleiding en de methode.
  • Wij denken niet binnen vastgestelde kaders maar houden er van voorbij die begrenzingen en beperkingen te gaan. Daardoor staat de Touch of Matrix methodiek altijd open voor beweging, verandering en verbetering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en kwaliteit maar vooral ook aan plezier. De methode is vanzelfsprekend ook constant in beweging. 

Concreet

De opleiding bestaat uit 15 dagen.
7 x 2 aaneengesloten dagen en 1 losse examendag.
In totaal beslaat de opleiding 6 maanden.

Leergang 2022/7: (vrijdagen en zaterdagen)

2&3 september, 16&17 september, 7&8 oktober, 4&5 november, 25&26 november, 16&17 december, 20&21 januari, 4 februari 2023

Leergang 2023/8: (vrijdagen en zaterdagen)

13&14 januari, 27&28 januari, 24&25 februari, 17&18 maart, 14&15 april, 12&13 mei, 9&10 juni, 24 juni 2023

Buiten de opleidingsdagen om verwachten we van je dat je oefent met de aangereikte stof.
Door middel van video's en opdrachten word je steeds vertrouwder met de materie en heb je alle gelegenheid om het geleerde te implementeren. We werken met een besloten Facebook groep.

Dit is wat we je aanreiken

Dag 1: Een dag vol verbinding. Wat kun je verwachten & wat verwachten wij van jou. Tevens nemen we je mee in onze kijk op bewustzijn; de overtuigingen van Touch of Matrix. 

Dag 2: Fysiek en vertrouwen. Link tussen kwantumfysica en Touch of Matrix. Het belang van praten & vragen.  Aan de slag op fysiek niveau. 

Dag 3: Frequentie; wat verhoogt en verlaagt je frequentie: persoonlijke ontwikkeling. Verdieping bekken, hoofd en nek. Snelmethode & programma schrijven.

Dag 4: Fysiek, intake/taal & testen. Het belang van een goede intake, het stellen van de juiste vragen. Bewust worden & behandeling. De theorie rondom de behandeling en de bestelling. Welke zinnen gebruik je. En je zet op deze dag al een volledige behandeling neer. 

Dag 5: Verdieping behandeling, met o.a. fantasie, andere levens, generaties.

Dag 6: Herhaling. De mentoren begeleiden deze dag en informeren over het maken van verslagen. 

Dag 7: EGO-bewustzijn; persoonlijke ontwikkeling. Het belang van taal en onze visie op het EGO-systeem. Inleiding stapmethode.

Dag 8: Verdieping behandeling met stappen. Volledige behandelingen neerzetten.

Dag 9: Bewustwording & Creativiteit. Stap mee in de wereld van creativiteit en ontdek wat bv. overlevingsmechanismes en valkuilen zijn. 

Dag 10: Bewustwording & Creativiteit vervolg; behandelen

Dag 11: Mentordag; herhaling van de kennis tot nu toe.

Dag 12: Themadag Zelfbewustzijn; persoonlijke ontwikkeling. Deze dag begint met een bijzondere kennismaking en staat verder in het teken van zelfliefde & eigenwaarde. 

Dag 13: Op Koers. Over waarde, het merkrecht, je praktijk, CAT-collectief, ethiek en integriteit. De laatste blokkades worden losgelaten. Een topdag om op Koers te blijven.  

Dag 14: GroepsMatrix; deze dag neem je deel aan een GroepsMatrix om je optimaal voor te bereiden op het Examen. 

Dag 15: Examen. 

 

In het kort

Lokatie: Holtheme (Overijssel) BUITENGEWOON BEWUST (overnachting is mogelijk)

Aanvang leergang
2023/8: 13 januari 2023

Investering: 
leergang 8 vaste prijs tot 1 november 2022: € 3095 (exclusief 21% btw)
Je mag in 5 termijnen betalen.

Aantal opleidingsdagen: 15

De lesdagen zijn van 10 tot +/- 17 uur - met uitzondering van de examendag.

'Enorm inspirerend en sky-high in de frequentie.....' vertelt Josephine Heinsius 

 

Aankomende data matrix-22/23

Jan 13
matrix-22/23
Buitengewoon Bewust, Vilsterborg 5, 7787 EG Holtheme | 15 dagen | Tarief: € 3095,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen

De kracht van het merk

De Touch of Matrix methodiek is transparant. Omdat we grote waarde hechten aan het 'schoon' en up-to-date houden van de methode is de naam beschermd. Alleen als je de complete opleiding afgerond hebt, omdat je dan pas alle vaardigheden in huis hebt, ga je met ons een licentie-overeenkomst (voorbeeld: klik hier) aan voor het gebruik van de merknaam ten behoeve van het werken als therapeut.
De vergoeding voor deze licentie ligt rond de 180 euro per jaar en dat is inclusief deelname aan een jaarlijkse nascholingsdag. Zo houden we zicht op degenen die zich verbinden met de methode en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met elkaar in beweging voor het hoogste doel.
Een krachtige methode, een krachtig merk.