10 jaar Touch of Matrix

MATRIX 2023 opleiding

Een licht en luchtige benadering

Touch of Matrix is een wonderlijke bewustzijnsmethode die continue verbonden is met het NU-bewustzijn. Het biedt je een eigentijds perspectief op bewustzijn, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.

Onze zelfrealisatie opleiding zorgt ervoor dat je een volleerd en bekwaam Touch of Matrix therapeut wordt. Dat betekent dat je op een snelle, diepe, lichte en luchtige manier je cliënt kan helpen om aan alle thema’s kan werken. Daarnaast leer je meerdere eenvoudige tools om voor jezelf toe te passen. 
En, zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je doormaakt tijdens deze opleiding. Je herontdekt, vanaf de allereerste dag, de weg naar jezelf, de weg naar bewustzijn.

Dit is de opleiding voor jou als jij op een lichte en luchtige manier wilt werken met het NU-bewustzijn. Of je beginnend of een ervaren therapeut bent, dat maakt niet uit. Je leert te vertrouwen op jezelf en jouw mogelijkheden zodat je anderen kunt begeleiden naar een optimaal leven.

Als woorden als bewustzijn, beweging, vernieuwing, licht leven, optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coaching en verbinden je aanspreken en je niet graag in kaders denkt maar op zoek bent naar een waardevolle, vernieuwende methodiek, dan is een opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum iets voor jou!

Waarom volg je de opleiding bij Touch of Matrix? 

Onze Matrix 22/23 opleiding is een prachtige opzichzelfstaande behandelmethodiek. Voor velen ziet het eruit als pure magie maar eigenlijk is dit wat jouw lichaam kan en heel graag wil. Je verstand, alle beperkingen en alles iedereen die ze veroorzaakt heeft, er tussen uit waardoor jouw lichaam zelf kan beslissen wat deze kan en mag, en dat is ongelofelijk veel. Vind je het lastig delen van het 'oude bewustzijn' los te laten en je volledig te verbinden met het NU-bewustzijn dan kun je Touch of Matrix inzetten als ideale versterker. Doordat jij verbonden bent met het NU-bewustzijn en werkt vanuit je essentie zullen de methodes waar jij wellicht al mee werkt sneller, krachtiger en dieper gaan. Hoe dat in zijn werk gaat wordt in de opleiding behandeld. Hoe zou het zijn meer te leren over het NU-bewustzijn, vertrouwen, overtuiging, acceptatie, beweging, omarmen in liefde, loslaten in dankbaarheid, groei en ontwikkeling, ontvangen met open armen en te leven vanuit wie je werkelijk bent. Voor jezelf en dat over te brengen aan je cliënten? En hoe zou het zijn om er, net als velen die je voorgingen, een levenskunst van te maken? Als dat voor jouw goed klinkt is het opleidingstraject van Touch of Matrix zeker iets voor jou.

  • De Matrix 22/23 opleiding is niet gebonden aan een bepaalde theoretische of praktische achtergrond.
  • Je kunt aan de opleiding Touch of Matrix  meedoen als je al wat bekend bent met of zeer geinteresseerd bent in het Touch of Matrix gedachtegoed en dat onderstreept. (mocht je hierover twijfelen - vraag even een gratis matchgesprek aan.) Je bent je bewust dat we in een veld van informatie leven waarin jij je eigen verantwoordelijkheid draagt. Tevens dien je in goede geestelijke gezondheid te zijn.
  • Ieder individu kan zijn/haar eigen talenten gebruiken of vinden binnen onze opleiding en de methode.
  • Wij denken niet binnen vastgestelde kaders maar houden er van voorbij die begrenzingen en beperkingen te gaan. Daardoor staat de Touch of Matrix methodiek altijd open voor beweging, verandering en verbetering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en kwaliteit maar vooral ook aan plezier. De methode is vanzelfsprekend ook constant in beweging. 

Concreet

De opleiding bestaat uit 10 dagen.
5 x 2 aaneengesloten dagen - in totaal beslaat de opleiding 3 maanden

Leergang 2023/3: (vrijdagen en zaterdagen)

8&9 september, 22&23 september, 20&21 oktober, 17&18 november, 15&16 december

Leergang 2024/1: (vrijdagen en zaterdagen)

19&20 januari, 9&10 februari, 8&9 maart, 12&13 april, 17&18 mei

Buiten de opleidingsdagen om verwachten we van je dat je oefent met de aangereikte stof.
Door middel van video's en opdrachten word je steeds vertrouwder met de materie en heb je alle gelegenheid om het geleerde te implementeren. We werken met een besloten Facebook groep.

LET OP: de prijs in de agenda is een prijs excl. 21% btw!

Dit is wat we je aanreiken

Dag 1: stap maar in de Leegte | voel het quantumveld | Frequenties | jouw Matrix | proef van de parels

Dag 2: Fysiek lichaam optimaliseren | belang van praten en vragen | echt stappen zetten | verzamelpunt

Dag 3: Herhaling 1&2 | EGO-bewustzijn 

Dag 4: Intake | liggende behandeling | wat kun je zeggen

Dag 5: quantum-stapmethode

Dag 6: verdieping quantum-stapmethode 

Dag 7: testmethodes | zelfbewustzijn 

Dag 8: MENTORDAG

Dag 9: Specialisaties | we volgen de behoefte

Dag 10: Praktijk opbouw | afronding | licentieovereenkomst.

 

 

In het kort

Lokatie: Holtheme (Overijssel) BUITENGEWOON BEWUST (overnachting is mogelijk)

Aanvang leergang

2024/1: 19 januari 2024

Investering:

2950,- (excl 21% btw) 
Je mag in termijnen betalen.

Aantal opleidingsdagen: 10

De lesdagen zijn van 10 tot +/- 17 uur

'Enorm inspirerend en sky-high in de frequentie.....' vertelt Josephine Heinsius 

 

Aankomende data matrix 23|24


» Bekijk alle opleidingen

De kracht van het merk

De Touch of Matrix methodiek is transparant. Omdat we grote waarde hechten aan het 'schoon' en up-to-date houden van de methode is de naam beschermd. Alleen als je de complete opleiding afgerond hebt, omdat je dan pas alle vaardigheden in huis hebt, ga je met ons een licentie-overeenkomst (voorbeeld: klik hier) aan voor het gebruik van de merknaam ten behoeve van het werken als therapeut.
De vergoeding voor deze licentie ligt rond de 180 euro per jaar en dat is inclusief deelname aan een jaarlijkse nascholingsdag. Zo houden we zicht op degenen die zich verbinden met de methode en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met elkaar in beweging voor het hoogste doel.
Een krachtige methode, een krachtig merk.