MATRIX 2020 opleiding

Licht en luchtig

Touch of Matrix is een wonderlijke bewustzijnsmethode die continue verbonden is met het NU-bewustzijn. Het biedt je een eigentijds perspectief op bewustzijn, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.

Onze zelfrealisatie opleiding zorgt ervoor dat je een volleerd en bekwaam Touch of Matrix therapeut wordt. Dat betekent dat je op een snelle, diepe, lichte en luchtige manier je cliënt kan helpen om aan alle thema’s kan werken. Daarnaast leer je meerdere eenvoudige tools om voor jezelf toe te passen. 
En, zeker niet onbelangrijk is de persoonlijke groei die je doormaakt tijdens deze opleiding. Je herontdekt, vanaf de allereerste dag, de weg naar jezelf, de weg naar bewustzijn.

Dit is de opleiding voor jou als jij op een lichte en luchtige manier wilt werken met het NU-bewustzijn. Of je beginnend of een ervaren therapeut bent, dat maakt niet uit. Je leert te vertrouwen op jezelf en jouw mogelijkheden zodat je anderen kunt begeleiden naar een optimaal leven.

Als woorden als bewustzijn, beweging, vernieuwing, licht leven, optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coaching en verbinden je aanspreken en je niet graag in kaders denkt maar op zoek bent naar een waardevolle, vernieuwende methodiek, dan is een opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum iets voor jou!

Waarom volg je de opleiding bij Touch of Matrix? 

Onze 2020 opleiding is een prachtige opzichzelfstaande behandelmethodiek. Voor velen ziet het eruit als pure magie maar eigenlijk is dit wat jouw lichaam kan en heel graag wil. Je verstand, alle beperkingen en alles iedereen die ze veroorzaakt heeft, er tussen uit waardoor jouw lichaam zelf kan beslissen wat deze kan en mag, en dat is ongelofelijk veel. Vind je het lastig delen van het 'oude bewustzijn' los te laten en je volledig te verbinden met het NU-bewustzijn dan kun je Touch of Matrix inzetten als ideale versterker. Doordat jij verbonden bent met het NU-bewustzijn en werkt vanuit je essentie zullen de methodes waar jij wellicht al mee werkt sneller, krachtiger en dieper gaan. Hoe dat in zijn werk gaat wordt in de opleiding behandeld. Hoe zou het zijn meer te leren over het NU-bewustzijn, vertrouwen, overtuiging, acceptatie, beweging, omarmen in liefde, loslaten in dankbaarheid, groei en ontwikkeling, ontvangen met open armen en te leven vanuit wie je werkelijk bent. Voor jezelf en dat over te brengen aan je cliënten? En hoe zou het zijn om er, net als velen die je voorgingen, een levenskunst van te maken? Als dat voor jouw goed klinkt is het opleidingstraject van Touch of Matrix zeker iets voor jou.

  • De 2020 opleiding is niet gebonden aan een bepaalde theoretische of praktische achtergrond. De opleidingen zijn daarom geschikt voor iedereen.
  • Ieder individu kan zijn/haar eigen talenten gebruiken of vinden binnen onze opleiding en de methode.
  • Wij denken niet binnen vastgestelde kaders maar houden er van voorbij die begrenzingen en beperkingen te gaan. Daardoor staat de Touch of Matrix methodiek altijd open voor beweging, verandering en verbetering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en kwaliteit maar vooral ook aan plezier. De methode is vanzelfsprekend ook constant in beweging. 

Concreet

De opleiding bestaat uit 15 dagen.
6 x 2 aaneengesloten dagen en 3 losse dagen waarvan 1 examendag.
In totaal beslaat de opleiding 6 maanden.

De eerste opleidingsdagen zijn op vrijdag 24 & zaterdag 25 januari 2020.
Alle opleidingsdagen van deze leergang vallen op vrijdag en/of zaterdag.

Leergang 2020/1:
24 en 25 januari, 21 en 22 februari, 7 maart, 20 en 21 maart, 24 en 25 april, 15 en 16 mei, 6 juni, 19 en 20 juni, 4 juli. 

leergang 2020/2:
13 en 14 maart, 17 en 18 april, 9 mei, 12 en 13 juni, 10 en 11 juli, 28 en 29 augustus, 12 september, 25 en 29 september, 10 oktober.

Buiten de opleidingsdagen om verwachten we van je dat je oefent met de aangereikte stof.
Door middel van video's en opdrachten wordt je steeds vertrouwder met de materie en heb je alle gelegenheid om het geleerde te implementeren. 

De kracht van het merk

De Touch of Matrix methodiek is transparant. Omdat we grote waarde hechten aan het 'schoon' en up-to-date houden van de methode is de naam beschermd. Alleen degenen die de complete opleiding afgerond hebben, omdat je dan pas alle vaardigheden in huis hebt, kunnen een overeenkomst met ons aangaan voor het gebruik van de merknaam ten behoeve van het werken als therapeut. Op die manier houden we zicht op degenen die zich verbinden met de methode. Zij komen ook jaarlijks naar een nascholingsdag om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo blijven we met elkaar in beweging voor het hoogste doel. Een krachtige methode, een krachtig merk.

In het kort

Lokatie: Epse (vlakbij Deventer)

Investering:  € 2795 - Wie zich inschrijft voor 1 december 2019 betaalt: € 2650 (genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw)
Je mag in 6 termijnen betalen.

Aantal opleidingsdagen:15

Aanvang leergang
2020/1
: 24 januari 2020
2020/2: 13 maart 2020

De lesdagen zijn van 10 tot +/- 17 uur - met uitzondering van de examendag.

Aankomende data matrix-2020

Jan 24
matrix-2020
Epse, Lochemseweg 36 | 15 dagen | Volgeboekt

Mar 13
matrix-2020
Epse, Lochemseweg 36 | 15 dagen | Tarief: € 2795,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen

Maak kennis met het Touch of Matrix team.