10 jaar Touch of Matrix

Cursisten zeggen

Een aanrader om te gaan, laat je inspireren, gun jezelf heling en verwonder je over alles wat mogelijk is. Laat jouw leven ook een feest worden... een grootst feest 

Touch of Matrix heeft me veel gebracht. Toen ik aan de opleiding begon, was ik een bang vogeltje. Gedurende de opleiding besefte ik dat mijn leven alleen uit angst bestond, ik durfde zelfs niet te genieten. Één ding wist ik zeker, dat ik dit niet meer wilde Doordat er veel werd opgeschoond met ben ik meer en meer naar mijn hart gaan wandelen en zelfliefde gaan ontwikkelen en dat is het mooiste dat er is. Het was niet altijd gemakkelijk, maar tijdens de stappen, was er zoveel liefde en ondersteuning, dat mijn angst kleiner en kleiner werd. Ik ben ondertussen Touch of Matrix therapeut en wat ben ik dankbaar dat ik mensen mag begeleiden. Het geeft me zoveel voldoening om ze te zien groeien, open bloeien...enz. 
Dan zie ik vele gelijkenissen met mij een jaar geleden, amai wat ben ik veranderd in een jaar tijd. In plaats van dat bange vogeltje, vertrouw ik nu volledig op mijn kunnen, coach en begeleid ik mensen. En wat kan een mens nog meer wensen. DankbaarπŸ’•πŸ’•πŸ’•

Reeds vele healing opleidingen mogen volgen, maar dit was absoluut de meest liefdevolle en ego-loze benadering ever!!!! Zowel Günther als ook Ria (die er af en toe bij was) spreiden alleen maar zo veel liefde ten toon!!! Wat geweldig!!! 
Verder vond ik ongelofelijk knap hoe Günther de hele cursus door, met iedereen tegelijkertijd (!) en door de hele ruimte heen (!), zo goed in verbinding en in contact bleef, dat gaf heel veel vertrouwen tijdens het oefenen. Hij liet je niet zwemmen maar wist steeds weer wanneer hij even nodig was. En je merkte daarbij ook dat hij steeds weer precies de juiste dingen doorkreeg voor jou of je oefenpartner, en zo precies kon aangeven waar de knelpunten zaten. Wauw! En wat een prachtige, krachtige en snelle methode. 
WOW!!! wat een ervaring.
Ik heb een ware TRANSFORMATIE doorgemaakt
Het is van heel diep gekomen en voel me nu zo VRIJ als een prachtige VLINDER die ontpopt is.
Ik kan wel DANSEN van BLIJDSCHAP πŸ˜„
Wat een prachtig CADEAU, ik ben zo DANKBAAR πŸ™β€οΈπŸ˜˜
Ik voel me STRALEND β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ 
Weer prachtige dagen beleefd. Als “herintreder, ik volgde namelijk al eerder de opleiding” veel geleerd en mogen ervaren. Handige tips en handvatten gekregen op een liefdevolle manier met veel humor. Ik ben nu helemaal tot op het bot gemotiveerd. Dank jullie wel daarvoor.

Touch of Matrix changed my life!

16 jaar geleden heb ik besloten om mijn leven over een andere boeg te gooien. Ik kreeg door dat ik een ander zijn pad aan het lopen was. De uitdaging aangegaan om terug mijn pad te bewandelen.
Een bootje geboekt richting MIJ. Mijn bootje heeft zware stormen doorstaan, kopje ondergegaan maar ook prachtige flitsen, schitteringen gezien. Af en toe wilde mijn bootje terug en bleef met momenten dobberen.
MAAR 1 jaar geleden liet ik mij behandelen met de Touch of Matrix methode. Wat er toen gebeurde, was magisch. Er kwam beweging in mij. Ik kon terug voelen, vertrouwen, genieten..... Mij terug leren omarmen. WAUW!!
Mijn richting kiezen werd duidelijker. Mijn kracht dreef mij zelfs tot de opleiding Touch of Matrix therapeut. Wat leidde tot prachtige ervaringen. Vele wauw, momenten.  Ontroering, ongeloof, doorzetting. Twijfel bleef heel lang aan mij hangen. En toch door. 
Ik kies nu voor mij en ga elke uitdaging aan. Ik sta!
Deze opleiding heeft mij zoveel gebracht. Mijn hart terug leren openstellen. Wat voelt dit heerlijk. Ik merk dat ik steeds bewuster door het leven stap. Mijn kant op.
Mijn bestelling is dan ook om als TOM therapeut anderen bij te staan in hun groeiproces. Dat ze henzelf her ontdekken. Bewust worden wie ze werkelijk zijn. Een lach mogen aanschouwen. 

Ik had mijn boottochtje richting MIJ voor geen goud willen missen.
Dankbaar voor al die bijzondere ervaringen. Dit in 1 jaar tijd. En zelfs therapeut geworden! Zo vlug kan het gaan met Touch of matrix. Dit is gewoon magisch!

 
Morgen trainingsdag Touch of Matrix. Het zal wel weer een dag worden waarin we van de ene verbazing in de andere vallen. (ik heb mijn mond net weer een paar dagen dicht, want deze stond nog steeds van verbazing open). 
De opbouw en structuur zijn uitstekend. Respect, integriteit en positieve sfeer zorgden voor veiligheid in de groep. De natuurlijkheid en verbondenheid waren mooi in balans en er was vertrouwen! Duidelijke, open, eerlijke en positieve communicatie brachten volledige aandacht van de groep. Verrassende elementen, speelsheid én humor zorgen ervoor dat het allemaal zo licht en kinderlijk eenvoudig is. Prachtige en doeltreffende visualisaties en meditaties…