Cursisten zeggen

 
Reeds vele healing opleidingen mogen volgen, maar dit was absoluut de meest liefdevolle en ego-loze benadering ever!!!! Zowel Günther als ook Ria (die er af en toe bij was) spreiden alleen maar zo veel liefde ten toon!!! Wat geweldig!!! 
Verder vond ik ongelofelijk knap hoe Günther de hele cursus door, met iedereen tegelijkertijd (!) en door de hele ruimte heen (!), zo goed in verbinding en in contact bleef, dat gaf heel veel vertrouwen tijdens het oefenen. Hij liet je niet zwemmen maar wist steeds weer wanneer hij even nodig was. En je merkte daarbij ook dat hij steeds weer precies de juiste dingen doorkreeg voor jou of je oefenpartner, en zo precies kon aangeven waar de knelpunten zaten. Wauw! En wat een prachtige, krachtige en snelle methode. 
WOW!!! wat een ervaring.
Ik heb een ware TRANSFORMATIE doorgemaakt
Het is van heel diep gekomen en voel me nu zo VRIJ als een prachtige VLINDER die ontpopt is.
Ik kan wel DANSEN van BLIJDSCHAP ๐Ÿ˜„
Wat een prachtig CADEAU, ik ben zo DANKBAAR ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿ˜˜
Ik voel me STRALEND โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ 
Weer prachtige dagen beleefd. Als “herintreder, ik volgde namelijk al eerder de opleiding” veel geleerd en mogen ervaren. Handige tips en handvatten gekregen op een liefdevolle manier met veel humor. Ik ben nu helemaal tot op het bot gemotiveerd. Dank jullie wel daarvoor.
 
 
 
…rest me nog een keer te zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik kennis heb mogen maken met deze prachtige, kristalzuivere methode en dat ik deze mag toepassen. Super!
Morgen trainingsdag Touch of Matrix. Het zal wel weer een dag worden waarin we van de ene verbazing in de andere vallen. (ik heb mijn mond net weer een paar dagen dicht, want deze stond nog steeds van verbazing open). 
De opbouw en structuur zijn uitstekend. Respect, integriteit en positieve sfeer zorgden voor veiligheid in de groep. De natuurlijkheid en verbondenheid waren mooi in balans en er was vertrouwen! Duidelijke, open, eerlijke en positieve communicatie brachten volledige aandacht van de groep. Verrassende elementen, speelsheid én humor zorgen ervoor dat het allemaal zo licht en kinderlijk eenvoudig is. Prachtige en doeltreffende visualisaties en meditaties…