Cursisten zeggen

Gedurende elke workshop worden cursisten ervan overtuigd dat alles mogelijk is en de resultaten in de praktijk liegen er niet om. Hier kunt u de binnengekomen, veelal enthousiaste, reacties van enkele cursisten lezen:

Vandaag heb ik de 3 daagse basiscursus Touch of Matrix afgerond. 
WOW!!! wat een ervaring.
Ik heb een ware TRANSFORMATIE doorgemaakt
Het is van heel diep gekomen en voel me nu zo VRIJ als een prachtige VLINDER die ontpopt is.
Ik kan wel DANSEN van BLIJDSCHAP ๐Ÿ˜„
Wat een prachtig CADEAU, ik ben zo DANKBAAR ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿ˜˜
Ik voel me STRALEND โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ (aug 2016)
Weer 3 prachtige dagen beleefd bij jullie in Enschede. Als “herintreder, ik volgde namelijk al eerder de opleiding” veel geleerd en mogen ervaren. Handige tips en handvatten gekregen op een liefdevolle manier met veel humor. Ik ben nu helemaal tot op het bot gemotiveerd verder te gaan met Touch of Matrix. Dank jullie wel daarvoor. (mei 2016)
Reeds vele healing opleidingen mogen volgen, maar dit was absoluut de meest liefdevolle en ego-loze benadering ever!!!! Zowel Günther als ook Ria (die er af en toe bij was dat weekend) spreiden alleen maar zo veel liefde ten toon!!! Wat geweldig!!! 
Verder vond ik ongelofelijk knap hoe Günther de hele cursus door, met iedereen tegelijkertijd (!) en door de hele ruimte heen (!), zo goed in verbinding en in contact bleef, dat gaf heel veel vertrouwen tijdens het oefenen. Hij liet je niet zwemmen maar wist steeds weer wanneer hij even nodig was. En je merkte daarbij ook dat hij steeds weer precies de juiste dingen doorkreeg voor jou of je oefenpartner, en zo precies kon aangeven waar de knelpunten zaten. Wauw! En wat een prachtige, krachtige en snelle methode. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Nu lekker er mee aan het oefenen en aan de slag. (November 2015)
Dank voor je inspirerende cursus! Helemaal super enthousiast teruggekomen van de basiscursus. Ik voel me wel een beetje Harry Potter :) maar innerlijk overtuigd dat dit een goede methode voor me is en ook bevestigd door mijn lijf als pendel. Gelukkig wil mijn zoon Benjamin van 16 wel ‘proefkonijn’ zijn al doet hij een beetje lacherig… (april 2015)
Zaterdag hebben we de praktijkruimte ingericht met een plek geschikt voor het toepassen van TOM.
Dat gaf een hele nieuwe indeling, nieuwe kleden en een fraaie ruime indruk als je de praktijk binnen stapt. Nog nooit eerder heeft een nieuwe werkmethodiek zo snel, een fysiek zo zichtbare, ruime plek in de praktijk ingenomen als nu TOM doet! (oktober 2015)
Hier dan de beloofde mail, er gebeuren zo ongelooflijk veel dingen met TOM dat het bijna niet te bevatten is. Nu zeg je wel dat hoeft ook niet, maar niet iedereen is er al zo goed in om het denken uit te schakelen… (april 2015)
Met veel belangstelling en plezier volgde ik de workshop. Allereerst wil ik u hartelijk danken dat u deze bijzondere methode deelt via uw boek en de kennis en informatie beschikbaar maakt voor veel mensen. Ik ben intens dankbaar dat dit in mijn leven is gekomen. In korte tijd heb ik bij mezelf, mijn gezin en mijn dierbaren al veel genezing en verandering meegemaakt… (september 2013)
…rest me nog een keer te zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik kennis heb mogen maken met deze prachtige, kristalzuivere methode en dat ik deze mag toepassen. Super! (november 2012)
Hallo Gunther, wij hebben ons al opgegeven voor TOM 3 en verheugen ons al op deze dag. Het zal wel weer een dag worden waarin we van de ene verbazing in de andere vallen. (ik heb mijn mond net weer een paar dagen dicht, want deze stond nog steeds van verbazing open). Ik heb nu zelf tijdens TOM 2 aan de lijve ondervonden wat TOM doet. TOM 3 gaat als ik het goed begrepen heb om nog gemakkelijker in je WARE IK te komen en daar schort het bij mij nog wel iets aan, daarom verheug ik mij er des te meer op om dit komende donderdag onder de knie te krijgen… Vriendelijke groet (mei 2012)
De opbouw en structuur zijn uitstekend. Respect, integriteit en positieve sfeer zorgden voor veiligheid in de groep. De natuurlijkheid en verbondenheid waren mooi in balans en er was vertrouwen! Duidelijke, open, eerlijke en positieve communicatie brachten volledige aandacht van de groep. Verrassende elementen, speelsheid én humor zorgen ervoor dat het allemaal zo licht en kinderlijk eenvoudig is. Prachtige en doeltreffende visualisaties en meditaties… 
Heb donderdag 26 mei bij jou TOM III gedaan, fijn dat je die ochtend op me gewacht hebt met het beginnen van de workshop. Sinds die dag ben ik volop aan het werk met TOM, wat een prachtige methode is dit toch, het leven is werkelijk een wonder… 
Ik wil jullie nog eens bedanken voor de superfijne les van gisteren. Een heel subtiele energiesfeer die het weer mogelijk maakte dat er weer bijzondere dingen ontstonden…
Allereerst wil ik jullie bedanken voor een super TOM 1. Jullie hebben mij geïnspireerd en ik wil zeker hiermee doorgaan zonder te weten waar het gaat eindigen. Maar het mooiste cadeau dat jullie mij hebben gegeven is dat door regelmatig naar mijn zuivere bewustzijn te gaan gedurende de dag, ik veel meer het idee heb in het moment te mogen zijn. Ik ervaar meer rust, meer ruimte en het als heel bijzonder voornamelijk als ik met mijn kinderen ben. Dank jullie wel! (april 2011)
Beste mensen, even een woordje van dank voor deze geweldige workshop afgelopen weekend. Ik mag wel zeggen dat het nu al m’n leven op z’n kop heeft gezet. Ik ben T.O.M. al volop aan het promoten… (april 2011)
Nogmaals heel erg bedankt aan jou voor T.O.M. 1!!! Het was boeiend dit mee te maken en ook fijn dat ik toch het een en ander van de informatie al herkende. Geweldig de synchroniciteit in mijn leven op dit moment. Ik heb heel erg veel zin om ermee aan de slag te gaan en ik verheug me al op het vervolg… (april 2011)
Hoi Günther, heel erg bedankt nogmaals voor de fantastische cursusdagen afgelopen vrijdag en zaterdag. Bovendien heeft het me goed gedaan, heb me nog nooit zo goed gevoeld… ben druk aan het behandelen… (maart 2011)
…hartelijk danken voor de mooie cursusdagen die ik bij jou mocht beleven bij de TOM 1 en 2 cursussen. Dank dat jullie deze kennis zo toegankelijk en praktisch hanteerbaar hebben gemaakt!!!
Ik heb onwijs genoten van de TOM 1 en 2 van vorige week. En ik kom heel gemakkelijk weer terug in de flow. Dankjewel!
Nog steeds ben ik onder de indruk van de gebeurtenissen tijdens de workshop TOM1 en zelden heb ik me zo goed gevoeld als de dagen daarna. Het is wonderbaarlijk dat er in zo korte tijd zo’n verandering in bewustzijn kan ontstaan, subtiel, maar voor mij overduidelijk merkbaar. Daarom wil ik in ieder geval TOM2 ook meemaken…
Ik heb ervan genoten. Ben ervan overtuigd dat dit ongelooflijk veel poorten opent. Mijn fantasie met mogelijkheden blijft maar op hol slaan.
Ik wil jullie langs deze weg nog eenmaal hartelijk danken voor de fijne dagen, afgelopen donderdag en vrijdag. Er is een wereld voor me opengegaan en ik heb vooral bijzonder genoten en gelachen. Dank daarvoor allemaal.
Heb veel aan de Therapeutendag gehad, ben zeer dankbaar voor alle informatie die gedurende die dag voorbij kwam. Het geeft mij meer zelfvertrouwen en mogelijkheden tijdens de behandelingen en de resultaten voor mijn cliënten zijn wonderbaarlijk.
Inmiddels heb ik al geoefend met TOM, met verbluffende resultaten. Dit moedigt me aan om door te gaan en veel te oefenen. Graag meld ik me aan voor de therapeutentraining, omdat ik zeker van zins ben om in mijn praktijk met TOM te gaan werken.