10 jaar Touch of Matrix

Heidy Gepkens

Hallo, 

Wat leuk dat je even een kijkje neemt op deze pagina.
Op deze pagina mag ik me even kort aan jou voorstellen en dat “kort”  is best lastig! Toch ga ik een poging wagen. Mijn naam is Heidy Gepkens en ik ben inmiddels een aantal jaren een zeer enthousiaste Touch of Matrix Therapeut. Via een hele bijzondere omweg ben ik met Günther de Jong  en met de Touch of Matrix in aanraking gekomen en sinds ik deze methode heb gezien en ervaren ben ik er volledig aan “verslaafd”. Touch of Matrix is een deel van mijn leven geworden dat onlosmakelijk is. Inmiddels heb ik zoveel prachtige resultaten gezien bij mijn klanten en de mooiste resultaten behaal je soms bij de meest sceptische mensen ????. 

Want dat is namelijk het allerleukste; je hoeft er niet in te geloven, je moet het gewoon laten gebeuren.  En wat is er nou zo vreemd aan een Touch of Matrix behandeling? De meeste van ons hebben wel een computer, die schonen we toch ook af en toe op? Alle oude programma’s en ongebruikte programma’s en Cookies verwijderen? Daarna is je computer ineens weer veel sneller en functioneert hij veel adequater. Hoe geweldig is het, dat we dat in een Touch of Matrix behandeling ook met jouw overbodige programma’s in je hoofd en lijf mogen doen? Zodat jij weer rust ervaart en beter en adequater functioneert…

Wil jij weten wat de Touch of Matrix voor jou kan betekenen? Kijk vrijblijvend op mijn website https://skinstudio.nl/touch-of-matrix of laat je eens verrassen en maak gewoon een afspraak en laat het maar gebeuren.
https://skinstudio.salonized.com/bookings/new?layout=standalone&services=176447&selectedServices=176447

Graag tot snel: 

Heidy Gepkens
0316-345444
heidy@skinstudio.nl

 

Contact Heidy Gepkens

Heidy Gepkens
Bedrijfsnaam Skinstudio
Website http://www.skinstudiocomplementair.nl
Adres Markt 61
6901 AJ, Zevenaar
gelderland, NL
Contact 0316-345444
info@skinstudio.nl

Lees meer over

Oefensessies

Kaart