10 jaar Touch of Matrix

Bernadette Mengedoth

Hoi, ik ben Bernadette Mengedoth en Touch of Matrix Therapeut in mijn praktijk KR8IGLEVEN in Apeldoorn.

Touch of Matrix is een energetische bewustzijnsmethode waarbij blokkades worden opgelost. Ik omschrijf het zelf als het opschonen van je harde schijf. Wat gebeurt er als jouw harde schijf vol raakt? Juist net als bij een computer raak je vol. Waar kun jij ruimte maken? 

Hoe zou het zijn om ruimte te maken voor datgene waar jij blij van wordt. Iedereen maakt dingen mee in zijn of haar leven. Grote en kleine dingen, die van invloed kunnen zijn op jou. Ook krijg je programmeringen mee van je ouders en je omgeving en of je het nou wilt of niet, die neem je mee de rest van je leven. Veel van je ervaringen hebben je gebracht tot waar je nu bent. Maar sommige houden je tegen. Zorgen ervoor dat jij je kleiner opstelt dan nodig is.

Hoe zou het zijn als je datgene los kan laten wat je belemmert! Zodat je vrij bent om datgene te kiezen wat het leven je te bieden heeft en je echt kunt gaan doen waar je blij van wordt. Hoe zou dat zijn…..? Of ervaar je steeds de elfde patronen of valkuilen in je relatie(s), je gezin, je gezondheid, je werk of je vriendschappen? En wil je dat doorbreken, maar je krijgt het maar niet voor elkaar? In mijn Touch of Matrix sessies help ik je om te ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf voor mogelijk houdt. Om vol vertrouwen, energie en plezier je eigen pad te bewandelen. Ben jij klaar om los te laten wat je tegenhoudt?  Het mooie is je hoeft niet altijd te weten wat je loslaat, want wist je dat 95% zich afspeelt in je onderbewustzijn en juist daar zet deze methode veel in beweging. Dat is toch prachtig!                                                                           

Meestal zijn drie sessies al genoeg om jouw thema aan te pakken. De sessies kunnen zowel in mijn praktijk KR8IGLEVEN als op afstand (via Skype / FaceTime) plaatsvinden. 

Contact Bernadette Mengedoth

Bernadette  Mengedoth
Bedrijfsnaam Kr8igleven
Website http://www.kr8igleven.nl
Adres Kruizemuntstraat 923
7322 MN, Apeldoorn
gelderland, NL
Contact 06-40540209
info@kr8igleven.nl

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart