10 jaar Touch of Matrix

Bianca Tonen

Paramedisch natuurlijk geneeskundige therapeut

Jij wilt meer uit het leven halen dan wat het leven je nu biedt. Je wilt bijvoorbeeld gezonder zijn, minder pijn hebben of juist meer zelfvertrouwen krijgen. Jij kan bij mij terecht met alle vragen die betrekking hebben op jouw gezondheid.

Ik ben Bianca Tonen, erkend natuurgeneeskundig therapeut en voer met liefde en passie mijn vak uit. Ik geloof dat als jij echt wilt veranderen dat jij ook kan veranderen! Het is mijn missie dat iedereen (jong, oud, arm, rijk, gezond of ziek) gebruik kan maken van mijn kennis als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Jouw gezondheid, in de breedste zin van het woord, staat bij mij centraal!

Natuurgeneeskundig therapeut

Een natuurgeneeskundig therapeut zoals Bianca Tonen werkt is niets anders dan iemand die universele energie overbrengt. Alle energie die jij nodig hebt om te veranderen, is in het universum aanwezig. Ik ben als het ware een doorgeefluik en geef jou die energie die jij op dat moment nodig hebt. Je wilt bijvoorbeeld minder pijn ervaren. Samen lossen we eerste blokkades en oude trauma’s op, waarna er ruimte ontstaat om de energie vanuit het universum binnen te laten.

Thema’s

Jij kan met al jouw gezondheidsvragen bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan vragen die gaan over minder pijn, minder stress en loslaten van negatieve denkpatronen. Maar denk ook aan meer levensvreugde, meer zelfvertrouwen en houden van jezelf. Als je nieuw in mijn praktijk bent, vul je altijd een intakeformulier in. Zo krijg ik een goed beeld van jouw klachten en eventuele ziektebeelden.

Mijn waarden

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en in mijn praktijk. Om dit te bereiken, zijn de waarden bewust worden, rust en respect heel belangrijk voor mij.

Bewust worden: Om je bewust te worden, moet je een duidelijk doel voor ogen hebben wat jij wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld minder pijn ervaren, of juist meer ontspannen? Pas als jij bewust bent van de klachten die jij hebt en de energie die je hiermee uitzendt, kan jij veranderen.

Rust: Jij hebt rust nodig om beter te worden! Die rust geef ik jou. Mijn praktijk heet niet voor niets Bianca Tonen – Praktijk voor Rust en Gezondheid.

Respect: Ik respecteer jou en jouw wensen, ik heb respect voor de natuur en voor de partners met wie ik samenwerk.

Je kan bij mij terecht voor Reiki behandelingReiki op afstandTouch of MatrixHealing op afstand en Wellness massage.

Contact Bianca Tonen

Bianca Tonen
Bedrijfsnaam Praktijk voor Rust en Gezondheid
Website http://www.biancatonen.nl
Adres Paulinastraat 9
7555 JS, Hengelo
overijssel, NL
Contact 074-8528032
06-21624673
info@biancatonen.nl

Lees meer over

Kaart