10 jaar Touch of Matrix

Dennis Raijmakers

Vanaf 2001 heb ik een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, gespecialiseerd in nekklachten, rugklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Bij 90% van mijn klanten zijn manipulaties in combinatie met gerichte oefentherapie zeer effectief. Echter waren er enkele klanten die met dezelfde fysieke klacht terug kwamen.

In 2023 is Touch of Matrix op mijn pad gekomen. Er gebeurde wonderbaarlijke dingen. Bij terugkomende lichamelijke klachten ligt de oorzaak vaak niet in de fysieke laag, maar in een andere laag (emotioneel, mentaal, spiritueel of onbekend). Door een probleem nu holistisch te bekijken en Touch of Matrix tools te gebruiken wordt de laag die de fysieke problemen veroorzaken snel ontdekt. Door deze emotionele, mentale en/of spirituele laag te benaderen kunnen fysieke klachten snel en gemakkelijk verdwijnen. Ook voel jij je vaak meer zelfverzekerd, vrijer, blijer en krachtiger.

Op 1 september 2023 ben ik gestart met Coresteps. CoreSteps begeleid jou om dichter bij jezelf te komen en je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt je bewuster van je CORE (eigen bron / ziel). De geconditioneerde lagen van de mens die je ‘denkt dat je bent’, worden door middel van de 'Quantum STAPPEN-methode stap voor stap ontrafeld. Elke stap kom je dichter bij de KERN, je beste authentieke ‘Ware zelf‘. Het mooiste is dat het allemaal simpel, licht en vanzelf gaat. Als je maar bereidt bent om te veranderen, naar je innerlijke zelf te kijken, en te vertrouwen dat je het zelf kan.

Contact Dennis Raijmakers

Dennis Raijmakers
Bedrijfsnaam Coresteps
Website http://www.coresteps.nl
Adres Deflectiespoelstraat 2
5651 HP, Eindhoven
noord-brabant, NL
Contact 040-7850044
06-41432896
info@coresteps.nl

Lees meer over

Kaart