10 jaar Touch of Matrix

Diana Eldering

Ben jij vastgelopen in je leven en ben je er helemaal klaar mee? 

Ik help je te begrijpen waarom het je nu niet lukt en waarom het zo is gegaan. Ik help je puinruimen, ordenen en helderheid te krijgen en geef je handvatten voor in de toekomst.  

Ons lichaam heeft de capaciteit om zichzelf te helen. Het zelfhelend vermogen is enorm. Daarom is het belangrijk dat we goed naar ons lichaam luisteren. Wanneer er een disbalans is, geeft het ons signalen in de vorm van pijn, ongemak, verdriet, ziekte, te veel nadenken, vermoeidheid …. 

Misschien heb je wel een zwakke plek die steeds opspeelt, terwijl je dacht dat het geheeld was. Wanneer het onderliggende probleem niet is aangepakt, blijft deze plek opspelen. Misschien de volgende keer wel in een andere vorm. De reguliere gezondheidzorg is vooral bezig met het bestrijden van de symptomen en pakt niet de onderliggende problematiek aan waardoor de klacht steeds terugkeert. 

Wanneer je pijn of ongemak ervaart, is deze er om jou iets te leren. Jouw lijf schudt je wakker, het wil de cyclus doorbreken van de ‘slechte’ gewoontes die je in al die jaren hebt ontwikkeld. Dit kunnen slechte leefgewoontes zijn, maar ook het niet uiten van emoties of het je niet durven uitspreken. Uiteindelijk gaat dit zich ophopen in je lijf en daar krijg je last van of word je ziek. 

We mogen ons lijf dankbaar zijn dat het ons aangeeft dat er iets mag gebeuren. Ons lijf wil graag dat ons lichaam en geest in balans met elkaar zijn. Het erkennen van deze disbalans, is stap 1 in je helingsproces.  

Vertrouwen en positief denken zijn de volgende. De kracht van vertrouwen en positief denken is enorm. De kracht van negatief denken is net zo sterk …… 

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen.  

Ben jij bereid om ervoor te gaan? 

Ik zou het superfijn vinden om jou op deze reis te mogen begeleiden en opnieuw het geluk in je leven te vinden. 

Contact Diana Eldering

Bedrijfsnaam Touch of Happiness
Website http://www.touch-of-happiness.nl
Adres Varenweg 15
3849 PH, Hierden
gelderland, NL
Contact 06-10315096
diana.eldering@gmail.com

Lees meer over

Kaart