10 jaar Touch of Matrix

José Verdonk

Wat mooi dat je op de site van Touch of Matrix terecht bent gekomen.

Dit is het begin van een groot avontuur " BEWUSTWORDING"

Bewustwording van.........je KRACHT - je WARE IK.........die in ons allen verschuild zit. Alleen zijn we het in de jaren door allerlei omstandigheden, invloeden van buitenaf, soms kwijtgeraakt.

Door de Touch of Matrix kwam ik erachter dat ook woorden heel veel KRACHT hebben zoals: DAT KUN JE NIET, JE WORDT NIET MEER BETER, JE MOET ERMEE LEREN LEVEN, enz. enz. 

Maar ook dat er een behoorlijke lading op de benamingen van ziekten zitten en zo ons lichaam uit balans kan raken, zowel op fysiek emotioneel mentaal spiritueel niveaus en dit het genezingsproces behoorlijk in de weg kan staan.

Door met de Touch of Matrix deze lading eraf te halen zet je alles weer in beweging zodat alles in je lichaam weer beter gaat stromen en communiceren. 

Het enige wat jij hoeft te doen is het je BEWUST te worden van uit je WARE IK.

 

Door een lang ziekte traject ben ik in aanraking gekomen met de alternatieve geneeskunde en ontdekte dat er meer wegen naar Rome leiden. Zo ben ik verschillende trajecten aangegaan en besefte dat ik het tijd moest gunnen en geduldig moest zijn maar vooral ook vertrouwen.

In 2015 kwam ik in aanraking met de Touch of Matrix en heb behandelingen ondergaan en mogen ervaren wat dit met me doet. Kan vermelden dat ik hierdoor een ware TRANSFORMATIE heb door gemaakt. Het is van heel diep gekomen en voel me nu zo VRIJ en KRACHTIG, als een VLINDER die ONTPOPT is.

Het is een megagroot GESCHENK voor MEZELF.

Voor mij is dit het einde van de lange zoektocht, ik heb mijn WARE IK weer teruggevonden en weet en ervaar dat van daar uit alles mogelijk is. Dankbaar ben ik, dat ik dit grote avontuur genaamd "Touch of Matrix" ben aangegaan.

 

WOW!!!! wat is Touch of Matrix een PRACHTIGE KRACHTIGE PURE methode.

 

Zo kreeg ik in 2016 een sterke behoefte om de opleiding te gaan volgen tot TOM-therapeut. Zodat ik mensen kan helpen die in die zoektocht verzeild zijn geraakt en zo weer werkelijk verbinding krijgen met hun WARE IK - hun ZIEL- hun THUIS  en weer BEWUST zijn dat van daaruit alles mogelijk is en zo weer vertrouwen krijgen in hun lichaam.

 

(Her)ontdek jezelf bij "THE REAL YOU"

Een mooier avontuur kun je je zelf niet geven!!!

 

Gevolgde cursussen/opleidingen: 

*Mijn eigen levenslessen en ervaringen (ervaringsdeskundige)

*Touch of Matrix

*Touch of Matrix Therapeuten

*Touch of Matrix  LBZ modules 1t/m 6

Contact José Verdonk

José Verdonk
Bedrijfsnaam The Real You
Website http://the-real-you.nl
Adres Gronaustraat 13
7555 WL, Hengelo
overijssel, NL
Contact 074-2781122
info@the-real-you.nl

Lees meer over

Oefensessies

Kaart