10 jaar Touch of Matrix

Judith van Royen-Ottes

en wie ben ik dan...

Ik ben anders, humoristisch, altijd vrolijk, een beetje gek en toch heel normaal, lekker aards en ook wel spiritueel maar met beide voeten op de grond.

Alhoewel...

ik haal graag even de voeten van de grond om te dansen.

Want ik houd van trance, dus houd ik van Touch of Matrix, hypnose en ook van Armin van Buuren... ;-)

Ik ben Touch of Matrix therapeut, energetisch hypnotherapeut, leefstijl en burn-out coach en daarnaast ook pedicure. Echter zijn de pedicure behandelingen nu alleen nog maar voor een hele dierbare groep oud-cliënten beschikbaar. Sommigen vinden mijn sessies nog best wel spannend. Je zou eens moeten weten hóé lekker het is om in trance te zijn ...

Mijn Passie

Jou inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Jou te begeleiden naar jouw doel.

Jou te laten ervaren dat er meer is tussen hemel een aarde.

Het ontastbare te combineren met het tastbare. Jou te laten zien dat 'spiritueel' en 'energetisch' niet zweverig hoeft te zijn. Met humor en met liefde, het aardse te verbinden met het spirituele echter met beide voeten op de grond. 

Mijn Visie

Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn.

Ik geloof dat er een bijzonder eenvoudige manier is om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren. Ik ben ervan overtuigd dat jij na mijn sessies binnen een paar weken tijd positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij vol zelfvertrouwen de energie weer in je lichaam voelt stromen.

Mijn Missie

Mag ik jou inspireren en begeleiden om het beste uit jezelf te halen? Alles wat je met liefde doet en wat je in liefde geeft, brengt de grootste verandering teweeg . Met deze liefde die ik tijdens mijn sessies gebruik, wil ik jou laten ervaren dat jij er weer mag zijn, dat jij weer mag stralen, dat jij weer kunt genieten van dit leven en dat jij weer lachend, vrolijk en vol vertrouwen in dit leven staat.

"Ik hoop dat ik jou ook eens mag ontmoeten, zodat ik óók jou kan laten ervaren wat het is om weer écht blij te zijn met jezelf en gelukkig de wereld weer instapt ."

Met liefdevolle groet,

Judith

 

Contact Judith van Royen-Ottes

Judith van Royen-Ottes
Bedrijfsnaam Joyful You
Website https://www.joyfulyou.nl
Adres Nijensteinheerd 261
9736 TT, Groningen
groningen, NL
Contact 06-39492121
info@joyfulyou.nl

Lees meer over

Kaart