10 jaar Touch of Matrix

Laura Hofstede

Mijn naam is Laura Hofstede en ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Twente.
Als jong meisje was ik al erg gevoelig. Ik had vaak pijn en last van wisselende emoties. Op dat moment konden mijn ouders niet plaatsen waar dat vandaan kwam en we gingen op zoek naar antwoorden.
 
Op mijn 15e kwam het verlossende woord, je bent een hoog sensitief persoon(HSP). Je voelt pijn en emoties van anderen en kunt helende energie doorgeven. Wat een opluchting was dit, alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Dit wetende ging mijn leven er heel anders uit zien. Ik zie het als een gave.

Op mijn 30e heb ik er bewust voor gekozen mijn baan als optometrist op te zeggen en mezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak en op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Nadat ik zelf heb ervaren wat stress en gebeurtenissen in je leven teweeg kunnen brengen in je lichaam, is mijn interesse voor zelfheling gewekt. En ik zeg zelfheling, want jij heelt altijd jezelf, met soms wat begeleiding op jouw unieke pad.

In de afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen gevolgd, vooral voor mijn eigen ontwikkeling. Ik mocht immers ontdekken hoe mijn gave werkt, want een gebruiksaanwijzing zat er niet bij. Die ontdekkingstocht beleef ik iedere dag met veel plezier. 

Touch of Matrix® is voor mij écht de sleutel naar het oplossen van de oorsprong van ongemak en bewust kiezen voor een vrij leven. Zonder het plakken van pleisters op de wond of het gebruik van medicatie. Het is letterlijk opruimen van oude rommel, dat geen functie meer heeft in je systeem en dat is een mega bevrijding! 

En precies zoals ik het diep van binnen altijd heb gevoeld; het mag gemakkelijk, het mag licht en luchtig, met een vleugje humor, dat is wat ik nu iedere dag in mijn praktijk zie gebeuren. 

Er is wat geduld nodig om 1-op-1 met mij te werken, maar neem vooral een kijkje op mijn website voor alle informatie, audio activaties waar je zelf mee aan de slag kunt of volg eens een krachtige online groepssessie die ik met regelmaat geef! 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

Contact Laura Hofstede

Laura Hofstede
Bedrijfsnaam L' aura Bewust
Website https://www.laurabewust.nl
Adres Plekkenpolhof 28
7544 SR, Enschede
overijssel, NL
Contact 06 12 78 73 81
info@laurabewust.nl

Lees meer over

Kaart