10 jaar Touch of Matrix

Laura Hofstede

Mijn naam is Laura Hofstede en ik ben opgegroeid in Beckum.
Als jong meisje was ik al erg gevoelig. Ik had vaak pijn en last van wisselende emoties. Op dat moment konden mijn ouders niet plaatsen waar dat vandaan kwam en we gingen op zoek naar antwoorden.
 
Op mijn 15e kwam het verlossende woord, je bent een hoog sensitief persoon(HSP). Je voelt pijn en emoties van anderen. Wat een opluchting was dit, alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Dit wetende ging mijn leven er heel anders uit zien. Ik zie het als een gave.

Op mijn 30e heb ik er bewust voor gekozen mijn baan als optometrist op te zeggen en mezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak en op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Nadat ik zelf heb ervaren wat stress en gebeurtenissen in je leven teweeg kunnen brengen in je lichaam, is mijn interesse voor zelfheling gewekt.

Ik begon met een opleiding voor mijn eigen ontwikkeling; ‘Spirituele intuïtieve Zelfontwikkeling. Sinds 2018 volg ik ook de opleiding Rajayoga op de Yogaschool in Enschede. De combinatie van yoga oefeningen(asanas) en meditatie geven mooie resultaten. Ik voel me meer in balans en sta bewuster in het leven. De theorie achter yoga is inspirerend, vooral de wetenschap van de ziel. 

Daarnaast heb ik ook de opleiding voor Touch of Matrix® therapeut gevolgd. Touch of Matrix® is voor mij de sleutel naar het oplossen van de oorsprong van ongemak en bewust kiezen voor een vrij leven. Zonder het plakken van pleisters op de wond of het gebruik van medicatie. Het is letterlijk opruiming van oude rommel, dat geen functie meer heeft in je systeem.

Inmiddels zie ik dagelijks cliënten met uiteenlopende klachten op alle niveaus. Ik krijg er ontzettend veel energie van, om mensen op deze manier te kunnen helpen. Dit alles combineer ik met een stukje Twentse nuchterheid. 

Contact Laura Hofstede

Laura Hofstede
Bedrijfsnaam L' aura Bewust
Website https://www.laurabewust.nl
Adres Bloemendaalstraat 40
7545 SL, Enschede
overijssel, NL
Contact 06 12 78 73 81
info@laurabewust.nl

Lees meer over

Kaart