10 jaar Touch of Matrix

Luite de Jager

Hallo, mijn naam is Luite. 

 

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn onderdeel van mijn leven.

Meditatie, yoga, ademhalingsbeoefening, koude training, fysieke beweging (MTB), wandelen in de natuur en bewuste voeding maken onderdeel uit van mijn levensstijl.

 

Als tweede van vier kinderen ben ik in 1981 in Deventer geboren, waar ik tot 2005 heb gewoond. Na het overlijden van mijn vader in dat jaar, besloot ik voor mijn studie Food & Business naar het westen te verhuizen, waar mijn vriendin en huidige vrouw woonde.

Na mijn studie ging ik aan het werk, maar ik merkte dat dit niet bijdroeg aan mijn authentieke leven. En daar had ik wel steeds meer behoefte aan.

Ik zocht naar antwoorden op mijn levensvragen en ik vroeg mij af waar de hele wereld mee bezig was. Die antwoorden vond ik niet.

Ons leven ging door en wij mochten ons eerste kind verwelkomen. Vlak na het overlijden van mijn moeder in 2012, werd ons tweede kind geboren. Het leven en de dood lagen op dat moment heel dicht bij elkaar.

Mijn innerlijke drive om de wereld te verbeteren met gezonde voeding ontstond in deze tijd.

Ik wilde mensen laten genieten van gezonde voeding met biologische en biodynamische regioproducten en dacht: ‘dit kan ik het beste doen in de zakelijke markt’.

Zo ontstond een uniek cateringbedrijf. In die tijd kreeg het orthomoleculair koken ook steeds meer mijn aandacht.

 

Ondertussen werd ik nieuwsgierig naar het spirituele vlak, las ik veel boeken en ontwikkelde ik mijzelf op persoonlijk gebied. In 2016 kwam er iemand op mijn pad, dit was een zeer inspirerende ontmoeting.

En toeval bestaat niet, in 2017 ontmoetten we elkaar spontaan weer.

Mijn vrouw en ik zaten toen in een moeilijke fase. Ons bedrijf en privéleven stroomden niet, onze energie raakte op. In een gesprek met deze persoon, gaf hij ons het duidelijk advies om te stoppen met ons bedrijf.

 

Diep van binnen wisten wij dat dit de juiste stap was. Met gemengde gevoelens verkochten wij in 2018 ons bedrijf. Maar de opluchting overheerste.

Er ontstond ruimte voor spirituele groei

Ook al zag ik dat niet direct.

Ik volgde verschillende retraites, cursussen, workshops en een spiritueel jaarprogramma. Een reis waarin ik zoveel kon loslaten.

Mijn pijn, verdriet, woede, angsten, beperkende overtuigingen en het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’… Wat ik bewust én onbewust in mijn systeem had opgeslagen, transformeerde ik in deze periode in liefde.

 

Onze droom kwam daarnaast uit: we kochten een boerderij en verhuisden terug naar het Oosten van Nederland.

Mijn roep om de wereld mooier achter te laten, werd steeds groter. Mijn vertrouwen in mijn eigen oer-gevoel groeide.

Ik kwam in aanraking met Touch of Matrix en ik voelde direct dat dit bij mij hoorde. Dit leer je niet op school! Een opleiding vol verdieping, verwondering en groei volgde.

Vele mensen mocht ik begeleiden met bijzondere resultaten.

Ja, ik ben zo overtuigd van deze methode, dat ik niet anders wil dan dit door te geven in het leven!

Hartegroet,

Luite de Jager

Contact Luite de Jager

Luite de Jager
Bedrijfsnaam Buitengewoon Luite
Website http://www.buitengewoonluite.nl
Adres P. Buismanstraat 65a
8151 BE, Lemelerveld
overijssel, NL
Contact 06 43091891
vragen@luite.nl

Lees meer over

Kaart