10 jaar Touch of Matrix

Nicole Rosie

Ik ben Nicole Rosie en van jongs af aan kijk ik graag de kat uit de boom. Omdat ik altijd graag observeerde en analyseerde kwam ik mezelf al op jonge leeftijd tegen. Ik filosofeerde als kind wat af en de wereld om me heen ervaarde ik altijd als erg intens. Ik heb mijn gevoeligheid op volwassen leeftijd weten om te zetten in een kracht waar ik vandaag de dag fantastische dingen mee kan doen.

Ik begeleid al jaren jongeren op creatieve wijze in het speciaal onderwijs. Ervaar veel vreugde in de magie van het leven en voel ik me intens dankbaar dat ik mensen mag begeleiden tijdens hun proces als Touch of Matrix therapeut.

De methode Touch of Matrix is zo op mijn lijf geschreven dat ik hier meer mee wilde doen.

‍De bewustzijnsmethode Touch of Matrix pakt lagen aan die veel dieper liggen dan je in eerste instantie zou denken. Elke behandeling is weer even magisch. En ook dat heb ik zelf al meerdere malen zelf mogen ervaren. Het is een methode die ik je graag wil laten ervaren.

De thema’s kunnen heel divers zijn. Neem contact met me op wanneer je vragen hebt. Samen kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Contact Nicole Rosie

Nicole Rosie
Bedrijfsnaam Bewustzijnscoach Nicole Rosie
Website https://www.nicolerosie.nl
Adres Boomgaardlaan 58
1036 KJ, Amsterdam
noord-holland, NL
Contact 06-28633538
nicolerosie@hotmail.com

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart