10 jaar Touch of Matrix

Rita van den Elsen

Sinds januari 2009 ben ik de trotse eigenaar & creator van GewoonUNIEK, een organisatie in begeleiding van mensen met een diagnose ASS, ADHD en/of LVB. In de afgelopen jaren hebben ook mensen met andere diagnoses of moeilijkheden hun weg gevonden naar GewoonUNIEK. Ik geloof sterk in de kracht van het individu en diagnoses boeien me niet zoveel. De mens en zijn/haar kwaliteiten staan centraal.

Als Hbo maatschappelijk werker en Hbo+ autisme specialist ben ik met GewoonUNIEK begonnen. Daarna ben ik mezelf blijven ontwikkelen in andere methodes buiten het reguliere circuit omdat ik altijd al het gevoel had dat er meer is dan alleen wat er in de boeken staat.  Sterker nog…juist het écht kijken naar de mens en het voelen wat de ander nodig heeft is m.i. veel belangrijker dan alle theorie waar iedereen met dezelfde diagnose over dezelfde kam geschoren wordt terwijl echt iedereen GewoonUNIEK is. Mijn cliënten zijn stuk voor stuk ‘superpowers’ met zoveel meer in hun mars dan je uit de boeken kunt vermoeden. Die krachten boor ik aan en maak ze tot mensen die trots op zichzelf durven zijn; die hun diagnose niet als beperking maar als kwaliteit zien. Hoe mooi is dat?

In juli 2018 is Touch of Matrix op mijn pad gekomen en als ik zie wat dat mijn cliënten daarmee bereiken in slechts enkele sessies dan ben ik iedere keer weer verwonderd, enthousiast en dankbaar.  Hoe mooi om dit werk te mogen doen.

Bij GewoonUNIEK is iedereen welkom omdat iedereen gewoonUNIEK is. Bezoek ook eens mijn website voor meer informatie over alles wat we aanbieden.
Graag tot ziens!

Contact Rita van den Elsen

Bedrijfsnaam GewoonUNIEK
Website http://www.gewoonuniek.com
Adres Marktstraat 56
5731 HX, Mierlo
noord-brabant, NL
Contact 06-14825477
rita@gewoonuniek.com

Lees meer over

Kaart