10 jaar Touch of Matrix

Sjaak Groenewoud

Vele jaren heb ik een logische en verstandelijke carriere gecombineerd met mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling. Zo deed ik naast ICT en projectmanagement onder andere aan Reiki, Biodanza, familieopstellingen en NLP. Deze brede interesse in de mens ontstond door mijn nieuwsgierigheid in ’t algemeen en mijn eigen gezondheid in ’t bijzonder. Heel veel jaren heb ik met lichamelijke pijn rondgelopen waarbij de reguliere zorg mij niet kon helpen. In het alternatieve circuit heb ik met wisselende resultaten stapjes naar gezondheid gezet. Toen ik echter in 2016 kennis maakte met Touch of Matrix vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Dit was de methode waar ik al die jaren naar op zoek ben geweest, dit is waar ik mezelf en anderen mee mag gaan helpen.

Ik heb door de jaren heen naast veel kennis ook heel veel compassie en inlevingsvermogen opgedaan, mede door de vele workshops die ik gevolgd heb en de vele mensen die ik daarin ontmoet heb die ook hun eigen weg naar genezing volgden. Ik zal je zacht maar ook eerlijk begeleiden, waar nodig een spiegel voorhouden maar tegelijk niet oordelen. Naast de sessies is tussendoor begeleiding op afstand mogelijk.

Enkele reacties van klanten, omdat ze zo mooi zijn om te delen:

"Ik heb het ervaren als een snelle effectieve en diepgaande manier om oude ballast en patronen op te ruimen en nieuwe patronen in te programmeren. De begeleiding van Sjaak is hierbij helder. En hij spoort je op prettige wijze aan om het maximale uit jezelf te halen.”

“Het voelde alsof er steeds een stukje in mij weer opgevuld werd en ik alsmaar meer compleet werd. Ik ben er meer. Ik ben meer ontspannen. En ik slaap!!!! Wauw, wat is dat fijn.”

“Vanaf mijn bekken tot voeten ben ik in korte tijd optimaal uitgelijnd en alle trauma's/emoties/fysieke klachten/gedachten betreffende mijn zwangerschappen en bevallingen zijn uit mijn systeem verwijderd...dan verwacht je wel te tollen op je benen maar dat deed ik niet...ik sta nu steviger dan ooit op mijn benen met zachte knieën, flexibel en soepel in de gewrichten!”

Raakt ’t een snaar, ben je nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen? Lees dan verder op mijn website www.transformationaltouch.nl of mail mij via sjaak@desideratum.nl

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NIBIG en ben daar tevens WKKGZ geregistreerd.

 

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

Touch of Matrix Therapeut

NLP Master Practitioner

Reiki Master

Qoudoushka I & II

Inleiding in de psychologie

Bioenergetica

Systemisch werken

Contact Sjaak Groenewoud

Sjaak Groenewoud
Bedrijfsnaam Transformational Touch
Website http://www.transformationaltouch.nl
Adres Waterlandsingel 104
2548 ST, Den Haag
zuid-holland, NL
Contact 06 - 11018636
sjaak@desideratum.nl

Lees meer over

Kaart