10 jaar Touch of Matrix

Sylvia Smit

Welkom voor magische sessies in een fantastische off-grid locatie midden in de natuur in Bladel. 

 

In deze bijzondere tijd zie ik cliënten met allerlei thema's; langdurige Covid klachten bijvoorbeeld en veel andere stress gerelateerde klachten die soms ook fysiek worden. 

 

Tijdens een sessie maak je een sterke verbinding met jouw Zijn; alle informatie die bij jou hoort. Ik gebruik daarbij eenvoudige signalen waardoor je toegang krijgt tot alles wat met jou te maken heeft op alle niveaus's; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en dat wat we soms niet kunnen duiden. 

 

Ik zie een ouderwetse telefooncentrale voor me waarbij de centralist kabeltjes in een kastje prikt, zodat er een verbinding ontstaat. De centralist ben ik, ik faciliteer en zorg dat het gesprek op gang komt. Jij maakt optimaal verbinding met jouw zelfhelend vermogen. Wat resulteert in opruimen van dat wat niet meer nodig is en het ontvangen van dat wat je wenst. Ergens zat er een 'kink' in de kabel. Die herstellen we, zodat de verbinding weer sterk is en jij weer bij alle informatie komt om los te laten en te ontvangen. 

Als de verbinding weer sterk is, komt er letterlijk en figuurlijk van alles in beweging. Tijdens een sessie is het soms duidelijk dat je lichaam loslaat, omdat het iets beweegt. In het dagelijks leven ervaar je dat, wat je via de verbinding bestelde, onderweg is en soms al gelijk aanwezig is. 

 

Wees niet bang dat je 'het niet kunt'. Je hoeft de verbinding niet te begrijpen of 'te doen'. Wat er in een kabel gebeurt zie je niet en toch werkt het. Ik zeg meestal aan het begin van een sessie: je wacht op de bus, maar je weet niet hoe laat hij komt. Je staat gewoon rustig; je hoeft er alleen maar te zijn. 

 

Stuur me een bericht voor meer informatie of een afspraak. 

Contact Sylvia Smit

Sylvia Smit
Adres Pompendreef 6
6029 RG, Sterksel
noord-brabant, NL
Contact 06-47099639
stjsmit@gmail.com

Lees meer over

Kaart