10 jaar Touch of Matrix

Urbaan Vanspauwen

Bewustzijnscentrum Plus: 

Mindfulness, Balance, Coaching en (zelf)Healing Therapeuten

 

Urbaan Vanspauwen en Marianne Vanspauwen Doms

Gecertificeerde TOUCH OF MATRIX® therapeuten

Malbergsingel 76 C 6218AV Maastricht

 

Elke dag opnieuw een strijd leveren terwijl men er goed uitziet aan de buitenkant.
Het is zo moeilijk uit te leggen aan iemand die er niets mee te maken heeft of het niet voelt. Het is een dagelijkse innerlijke strijd, vechten tegen de innerlijke pijn en alle moed bijeenrapen om de dag door te komen.

Laat u behandelen voor aandoeningen en thema’s zoals:

Angst: last van paniek, onrust, bezorgdheid, zenuwachtigheid.

Trauma: Is een breed begrip. Er zijn fysieke en psychische trauma’s. Bij wonden en verwondingen spreek men meestal over fysieke trauma’s. Een psychisch trauma kan ontstaan wanneer iemand één of meerdere schokkende gebeurtenissen meemaakt, zoals een ernstig verkeersongeluk, een brand, een overlijden, seksueel misbruik of geweld in het algemeen. Een trauma ontstaat doordat de gebeurtenis(sen) niet goed verwerkt worden, geen plekje kunnen krijgen. Zelfs kan een trauma ontstaan na gepest worden, bij schuldgevoelens. 

Bipolaire stoornis: wordt gekenmerkt door wisselende stemmingen, dan weer manisch of hypomaan, dan weer depressief. Het wordt gerekend tot het affectieve spectrum en komt bij 2-4% van de bevolking voor.

Vermoeidheid, Lusteloos, Burn-out, Depressie: een voortdurend aanwezige (neerslachtige) stemming die langer dan twee weken duurt en niet vanzelf verdwijnt.

Reuma: Reuma is een verzamelnaam verschillende ziekten. De meeste veroorzaken pijn en stijfheid in gewrichten en spieren.

COPD: Chronic Obstructive Pulmonary Disease, Chronische Obstructieve Long Ziekte. Als u COPD heeft, komt u vaak adem te kort. Door ontstekingen in uw longen gaan uw longblaasjes langzaam kapot. Hierdoor krijgt u klachten als hoesten en benauwdheid. Bij COPD kunt u last hebben van benauwdheid, hoesten, slijm ophoesten, kortademigheid, vermoeidheid, weinig spierkracht, gewichtsverandering.

Fibromyalgie: letterlijk betekend het pijn in het bindweefsel en de spieren

PTSS: Post Traumatische Stress Syndroom kan ontstaan door een traumatische gebeurtenis die moeilijk of helemaal niet verwerkt kan worden.

Artritis: Artritis is een ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt kan worden door reumatische aandoeningen, verwondingen of bacteriële infectie. De verschijnselen zijn hevige pijn bij drukking en beweging van het aangedane gewricht, koorts, roodheid van de huid.

ADHD: ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder: Aandachtstekort Stoornis met Hyperactiviteit.

 

Wij kunnen u ook helpen met andere chronische en acute aandoeningen. Praat er eens over, in een vrijblijvend intakegesprek.

 

 

Contact Urbaan Vanspauwen

Urbaan Vanspauwen
Bedrijfsnaam BewustZijnsCentrumPlus Maastricht
Website http://www.bewustzijnscentrumplus.nl
Adres Schoolstraat 10 B02
6223 BE, Maastricht
limburg, NL
Contact 06-52850501
urbaan@vanspauwen.com

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart