10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 middag
Lokatie: Buitengewoon Bewust in Holtheme
Lesgeld: 66 euro (incl. 21% btw)

Begeleiding: Günther de Jong, Ria Kuiper en Marjolein Loman

Geschikt voor iedereen, voor jou!

 

GroepsMatrix BEVRIJD JEZELF

We gaan deze middag middels het unieke concept van een GroepsMatrix in op het jezelf bevrijden van alles wat je remt of in de weg staat om die unieke, mooie versie van jezelf te zijn. Je zet je persoonlijke thema(s) in, word je bewust van je ovetuigingen en blokkades waarna er een groepsbehandeling volgt. Je maakt kenis met Touch of Matrix en krijgt zelfs wat handvaten om ook bij te kunnen dragen aan het proces van anderen. Je bent van betekenis; uiteraard voor jezelf maar ook voor de andere deelnemers en het collectief. De rust, de eenvoud en de verbinding die zo kenmerkend is voor de methode ervaar je deze middag op een hele speciale manier. 
Want loslaten, het jezelf bevrijden, mag en kan licht en in zachtheid. Laat maar los al die overtuigingen dat het zwaar, hard en onmogelijk is. Hoe zou het zijn als het wel kan? 

Je betaalt voor deze bevrijdende middag 66 euro (incl 21% btw). We beginnen om 13.30 uur en zorgen natuurlijk goed voor je met thee, koffie en wat lekkers. De middag zal tot uiterlijk 17.00 uur duren.
Mogen we jou begroeten in Holtheme?

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Bevrijd jezelf


» Bekijk alle specials