10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 dag van 10.30 tot +/- 16.30 uur
Lokatie: Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme
Lesgeld: € 225 (incl. 21% btw)

Trainer: Günther de Jong

Geschikt voor:
Iedereen

Wat je leert tijdens deze dag mag je benoemen als Easy Connection. De merknaam Touch of Matrix is voorbehouden aan Touch of Matrix therapeuten.

Easy Connection

How the magic begins

Hoe zou het zijn om de, inmiddels bij velen bekende wonderlijke eerste  dagen van Touch of Matrix te beleven in één dag? Welkom bij Easy connection!

Door de highlights uit de eerste vier dagen te halen en veel van de theorie, die voor de hele opleiding nodig is, weg te laten is de eendaagse training Easy Connection ontstaan.

Als behandelaar kun je jouw methode/therapie enorm versterken als je opstart met Easy Connection.
Maar het is ook heel geschikt om als Eerste Hulp Bij Ongelukken in te zetten in het dagelijks leven.

Easy Connection is een hele praktische dag waarin we je meenemen in de eenvoud en de magie van Touch of Matrix.

Soms vergeten we zelf hoe bijzonder de eerste dagen van de opleiding zijn. Niet voor niets gebruikt menig opleider de technieken van het verbinden voor hun eigen cursus of training. 

Tijdens deze dag:

* ga je merken hoe belangrijk de verbinding is met jezelf en die met je client.

* ga je kennis maken met misschien wel de snelste methode die je verbindt met een andere realiteit. Een realiteit waar je gebruik maakt van het hele veld (vergelijk het met het internet) waarvan wij zeggen dat alles mogelijk is. 

* ga je leren de bewegingen te duiden. Want op het moment dat jij de verbinding legt komt de cliënt letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor er meteen veel zichtbaar wordt. Zo kun je bijvoorbeeld aan de bewegingen aflezen of er sprake is van controle of angst. Voor degene die behandeld wordt is dat tevens bewustwording.

* ga je de tools aangereikt krijgen waarmee je je cliënt kunt overhalen om de controle los te laten en volledig in overgave te gaan. Een behandeling op deze manier opstarten werkt versnellend en verdiepend. Immers: controle en angst in het leven, controle en angst tijdens de sessie is controle houden op je klachten en angst om deze los te laten. 

* ga je leren hoe je als het ware het wachtwoord krijgt tot het systeem van degene die je behandeld en van daaruit ga je door met het hele fysieke lichaam optimaliseren. Stel je eens voor als het bekken en schedel in een paar seconden in optimale positie kan staan… wat zou er dan nog meer mogelijk zijn? 

* ga je leren hoe je fysieke klachten kunt behandelen en natuurlijk laten we zien hoe te handelen als iemand tijdens Easy Connection in ‘proces’ gaat.

Als jij deze training volgt dan ga je kennismaken met een krachtige, maar tevens nog maar het begin van een wonderlijke methode. Ben je na deze dag nieuwsgierig naar meer mogelijkheden en kies je voor de Touch of Matrix opleiding dan krijg je 125 euro korting.

Welkom!

*** oh ja, natuurlijk kun je voorafgaande of aansluitend een kamer boeken op Buitengewoon Bewust. Een bed op een tweepersoonskamer (inclusief ontbijt) kost 60 euro. De tweede nacht is 45 euro. 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data The Easy Connection


» Bekijk alle specials