10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 3 aaneengsloten dagen van 10:00 t/m 17:00 
Lokatie: Zutphen
Lesgeld: 555 euro incl. btw

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
Ervaring als Touch of Matrix therapeut

Ben je Touch of Matrix therapeut en heb je belangstelling voor deze verdieping? Stuur ons dan even een email zodat we je als geïnteresseerde kunnen noteren.

GroepsMatrix therapeut worden?

Wie Touch of Matrix therapeut is kan GroepsMatrix therapeut worden. Je specialiseert je dan (verder) in het behandelen van groepen en/of families.

Als deelnemer aan deze drie daagse vervolgopleiding krijg je onder andere alle ins en outs aangereikt van dat wat we eerder Groepskracht noemden. Deze Special, GroepsMatrix therapeut, bevat dan ook ondermeer het hele format van Groepskracht waaronder de muzieklijsten.
Daarnaast komt het, bijvoorbeeld themagericht, werken met groepen van 3-4 personen of het behandelen van gezinnen uitgebreid aan de orde.

Meerwaarde therapeut
Werken met groepen is voor een therapeut een belevenis en echt een meerwaarde voor je praktijk. De onderlinge verbindingen worden sneller zichtbaar en je kunt snel to the point komen.

Deze dagen delen we alle kennis over het opzetten en begeleiden van groepssessies, van opstart tot ondersteunende muziek. Juist tijdens dergelijke sessies is het van groot belang dat je het proces zijn gang laat gaan. Je wordt uitgedaagd in het overzicht houden en collectieve themas benoemen. Jij zorgt, ondanks dat, voor zoveel verbinding binnen de groep dat iedere deelnemer zich gezien en veilig voelt.

Als je jouw groepssessies na afronding van deze training GroepsMatrix wilt noemen kun je je licentie uitbreiden tot GroepsMatrix Therapeut. Je betaalt daar 35 euro per jaar voor en krijgt naast het recht op gebruik van die naam ook de mogelijkheid om je te profileren op de pagina GroepsMatrix therapeuten.

Meerwaarde voor jouw client
Wat is voor jouw deelnemers/clienten de meerwaarde van deze vorm van werken? De deelnemers leren hoe ze zichzelf (en anderen) kunnen helpen om een meer wenselijke realiteit te creëren. Oplossen en helpen in één! 
Uit ervaring is gebleken dat een groep deelnemers een groot en krachtig veld creëert dat er voor zorgt dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Het is de kracht van het individu én de groep samen die verandering in gang zet. 
Naast dat een ieder zijn/haar eigen thema(‘s) behandeld word(en) reageert hun systeem ook op de thema’s van anderen. Deelnemen aan een groepssessie is een mooie vorm van je inzetten voor anderen en het collectie. Want wil niet iedereen van betekenis zijn?

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Groepstherapeut


» Bekijk alle specials