10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 dag van 10:30 tot ca.16:30 uur
Lokatie: Zupthen
Lesgeld: Verrekend met licentie

Trainer: Günther en Ria

Benodigde voorkennis: 
Voor Touch of Matrix Therapeuten

Nascholingsdag

Tijdens de nascholingsdag nemen we de therapeuten mee in de bewegingen van het bewustzijn en van de methode. Het is als de up-date voor je computer. 

Iedere Touch of Matrix therapeut neemt 1 keer per jaar deel aan een nascholingsdag. Het is een dag van ontmoeten, verbinden, bij- en nascholen. In dit uitzonderlijke jaar hebben we uitzonderlijke oplossingen.

ONTWIKKEL EN ONTMOET 2020

Dit jaar staan de dagen in het teken van Ontwikkelen en Ontmoeten. We praten je bij, geven je tips om je consulten te verdiepen en je krijgt o.a. superleuke oefeningen om jezelf steeds verder te ontwikkelen. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om in te zetten voor je clienten.

Op de 4 'O&O' dagen waarop maximaal 25 therapeuten deel kunnen nemen zullen we ingaan op de nieuwste aanpassingen binnen de methodiek. Interactief en ervaringsgericht. Een dag van ontwikkelen en ontmoeten in een persoonlijke setting.

De mogelijkheid om de grote O&O dag in de Cantharel in Apeldoorn te volgen IS VANWEGE DE MAATREGELEN KOMEN TE VERVALLEN.  

Alle nascholingsdagen zijn van 10.30 uur tot ca. 16.30 uur en inclusief vegetarische- en indien mogelijk, biologische lunch.

De data waarop je deel kunt nemen aan de O&O dagen zijn: VRIJDAG 11 sept, ZONDAG 27 sept, MAANDAG 26 okt. of DINSDAG 27 okt.
Je mag ook kiezen voor een ZOOM sessie van een halve dag op WOENSDAG 4 nov. van 9.30 uur tot maximaal 13.00 uur.

De O&O dagen gaan alleen door als er 15 aanmeldingen zijn. Anders nodigen we je uit om, als dat nog mogelijk is, aan te sluiten bij een van de andere dagen of bij de ZOOM sessie.

We stellen het zeer op prijs als je zsm. je keuze bekent wilt maken - zo voorkom je ook dat de dag van je voorkeur volgeboekt is, immers onze mogelijkheden qua aantal deelnemers is beperkt. Vol is echt vol.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Nascholingsdag


» Bekijk alle opleidingen