10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 dag van 10:30 tot ca.16:30 uur
Lokatie: Zupthen/Apeldoorn
Lesgeld: Verrekend met licentie

Trainer: Günther en Ria

Benodigde voorkennis: 
Voor Touch of Matrix Therapeuten

Nascholingsdag

Tijdens de nascholingsdag nemen we de therapeuten mee in de bewegingen van het bewustzijn en van de methode. Het is als de up-date voor je computer. 

Iedere Touch of Matrix therapeut neemt 1 keer per jaar deel aan een nascholingsdag. Het is een dag van ontmoeten, verbinden, bij- en nascholen. 

ONTWIKKEL EN ONTMOET 2020

Dit jaar staan de dagen in het teken van Ontwikkelen en Ontmoeten. We praten je bij, geven je tips om je consulten te verdiepen en je krijgt o.a. superleuke oefeningen om jezelf steeds verder te ontwikkelen. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om in te zetten voor je clienten.

We bieden de 'Ontwikkel & Ontmoet' (O&O) dagen op twee manieren aan.

Optie 1:  je kiest 1 van de 3 'O&O' dagen waarop maximaal 25 therapeuten deel kunnen nemen. Op deze dag zullen we ingaan op de nieuwste aanpassingen binnen de methodiek. Interactief en ervaringsgericht. Een dag van ontwikkelen en ontmoeten in een persoonlijke setting.

Optie 2: je kiest voor de unieke en speciale 'O&O' dag in de Cantharel in Apeldoorn. Daar is plek voor alle therapeuten. We gaan je ook deze dag vertellen over de aanpassingen, vernieuwingen, uitbreidingen van de methode maar vanwege het karakter van deze dag gaat het meer om aanschouwen dan ervaren. Verder staat deze dag in het teken van ontmoeten, verbinden en verrassen (-; -  Collectief en sfeervol. 

Alle dagen zijn van 10.30 uur tot ca. 16.30 uur en inclusief vegetarische- en indien mogelijk, biologische lunch.

De data waarop je deel kunt nemen aan de O&O dagen in kleine kring zijn: woensdag 29 januari, zaterdag 15 februari of vrijdag 27 maart.
Ze zullen plaats vinden op onze, nog bekend te maken, nieuwe locatie in Zupthen of directe omgeving.
Deze dagen gaan alleen door bij voldoende deelname. We zoeken met jou naar een oplossing indien wij een van deze dagen annuleren.

De datum voor de grote O&O dag is: zondag 5 april
De locatie is het auditorium van Van der Valk - de Cantharel in Apeldoorn.

We stellen het zeer op prijs als je voor 15 januari 2020 je keuze bekent wilt maken - zo voorkom je dat de dag van je voorkeur volgeboekt is.

Mocht je kiezen voor optie 1 maar ook graag op de grote O&O dag wilt zijn dan betaal je daar 115 euro incl. btw voor.

De licentie 2020 kost 170 euro incl. btw.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Nascholingsdag


» Bekijk alle opleidingen