10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 2 aaneengesloten dagen  
Lokatie: Hoeve Buitengewoon Bewust
Lesgeld: € 299 excl. 21% btw + eventueel overnachting € 50,00 excl. 9% btw.
Trainer: Günther de Jong en Ria Kuiper

Retraite rondom zelfliefde

Günther en Ria zetten op deze dagen het thema zelfacceptatie en -liefde centraal.

Wat betekent het voor jou, waar staat het voor? Hoe zou het zijn je tijdens deze mini-retraite bewust(er) te worden van je eigen liefde, van het belang van acceptatie en wat dit allemaal teweegbrengt? Zelfliefde is zelfbewustzijn en dat is GOUD waard.
Je gaat ervaren, voelen, beleven en bewust worden.
We schonen je veld op van alles wat in de weg staat om liefde te geven EN te ontvangen. 
Er is aandacht voor je innerlijke kind en jouw kom met zelfliefde wordt tot de nok toe gevuld zodat de liefde die je anderen geeft het mooiste van jezelf is.
Dit is een geweldige reis vol Touch of Matrix creativiteit en enthousiasme.

Echt onvergetelijk! 

Reviews:

De zelfliefde benadering heeft me weer laten voelen waar het om draait in het leven. Accepteren van wie, wat en hoe je bent. Met de fijne groep en de liefdevolle begeleiding heb ik een mooi proces doorgemaakt waarin ik heb mogen loslaten wat er tussen mij en zelfliefde instond. Oordelen over mezelf en conditioneringen die echt niet meer nodig zijn mochten losgelaten worden en vertrouwen en acceptatie is er voor terug gekomen. 

Angela

********************

Dit was mijn eerste aanraking met Touch of Matrix. Mijn lieve vriendin had gevraagd of ik mee ging. Het was, voor mij, een inspirerende dag vol met nieuwe mensen, een professioneel liefdevol team, een heerlijke lunch en een hele fijne locatie.

Mijn zelfliefde heeft een boost gekregen. Het proces wat ik in deze veilige setting aan ben gegaan heeft bijna 2 weken doorgewerkt. Steeds weer nieuwe inzichten en ik voelde meer en meer liefde vanuit mijn hart. Het heeft mij weer een stukje bewustzijn gebracht van mijn eigen pad hier op aarde.

Dank je wel voor de hele mooie verlichte liefdevolle dag. 

Irene

*******************

 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data ZELFLIEFDE


» Bekijk alle specials