10 jaar Touch of Matrix

Annette Rijsemus

Mijn passie is het inspireren, begeleiden en ondersteunen van mensen. Om hen te helpen van hun lichamelijke en/of emotionele klachten af te komen. Klachten ontstaan onder andere door het onbewust in stand houden van oude patronen en overtuigingen. Mijn eigen ervaring is dat alles begint bij het bewust(er) worden van deze patronen, die maken dat je ‘onbewust’ zelf de problemen in stand houdt en vasthoudt aan hoe het nu is. Zonder bewustwording en acceptatie van je situatie, kun je ook geen andere keuze maken en sta je stil.

Vraag jij je af hoe jij je bewust kan worden van deze patronen en hoe deze blokkade opgeruimd kan worden, kies dan voor een Touch of Matrix behandeling bij Praktijk RaakBewust. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan het opheffen van de blokkade en dat doet jouw lichaam vanzelf.

Het is niet nodig dat jij weet wat de oorzaak is, het onderbewuste weet het namelijk wel. In zeer korte tijd worden tijdens de behandeling, blokkades of oude thema’s verwijderd en kom je beter in balans en word jij je bewust van je thema en/of klacht. Dan komt er ruimte om andere keuzes te gaan maken en op een andere manier te reageren. Hoe zou het zijn als jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoelens en geluk?

Nieuwsgierig geworden naar mij of mijn werkwijze, kijk dan eens bij www.raakbewust.nl

Contact Annette Rijsemus

Annette Rijsemus
Bedrijfsnaam Praktijk RaakBewust
Website http://www.raakbewust.nl
Adres Julianalaan 14
6717JK, Ede
gelderland, NL
Contact 06-26946615
annette@raakbewust.nl

Lees meer over

Kaart