10 jaar Touch of Matrix

Bobba Sveinsson

Welkom bij Z!N Coaching! Mijn naam is Bobba…

Heel graag werk ik met jou samen om in jouw kracht te komen, om een voller, rijker en authentieker leven te leiden. Ik ben ervan overtuigd dat we hier zijn om met ons bewustzijn te groeien en ons mooiste, unieke wezen te zijn. We zijn naar mijn idee hier om onze talenten te ontdekken en onze passie te leven, om ons eigen unieke pad te bewandelen. Hoe mooi zou het zijn om daarbij meer welzijn, vertrouwen, liefde, verbinding, dankbaarheid en vreugde te ervaren?

Touch of Matrix (TOM) kan dat proces in gang zetten en versnellen, ik ervaar TOM als een magische, snelle en diepwerkende bewustzijnsmethode. Blokkades en beperkende aspecten worden zichtbaar en komen in beweging. Deze methode kan een enorme turbo katalysator voor persoonlijke groei zijn.

Wil je meer bewustzijn en acceptatie, vrijheid, ontspanning, verandering, gezondheid, authenticiteit en de kracht om de eigen levenskoers te varen? 

TOM is enorm breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn zeer divers. Je kunt aan de oorzaak van klachten, patronen en blokkades werken en dat zonder een uitgebreid gesprek te hebben. Kom het ervaren, het kan werkelijk verhelderend en verlichtend werken.

In de eerste tien jaar van mijn praktijk waren Homeopathie en Het Gesprek mijn gereedschap. Toen ik in aanraking kwam met Touch of Matrix kwam mijn praktijk en mijn manier van werken in een soort snelkookpan terecht. Mijn ervaring in de Homeopathiepraktijk en de enorme kracht van TOM hebben geleid tot een nieuwe vorm waarbij ik als coach werk met Touch of Matrix.

Ik ervaar vreugde als ik mensen een stukje mag begeleiden naar een bewuster en vrijer leven. Het proces van ontvouwen wie je werkelijk in essentie bent maakt het leven zoveel spannender, rijker en voller. 

 

Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn:

Welzijn: 

'Wil jij je gezond en lekker in je vel voelen?'

​'Hoe zou het zijn om balans, vreugde en energie te ervaren?'

 

Liefde en relaties:

​'Hoe zou het voelen om te verbinden vanuit (zelf)vertrouwen, (zelf)acceptatie en (zelf)liefde?'

'Hoe fijn zou het zijn om te kunnen verwerken, te kunnen loslaten en in het nu te leven?' 

 

Talenten en passie:

'Wil je jouw talenten en passie vinden en leven?' 

'Hoe mooi zou het zijn om precies dat te doen waar je goed in bent, blij van wordt en waar je energie van krijgt?'

 

Levenspad:

'Hoe zou het voelen om bezieling, zingeving, succes en plezier te ervaren?'

'Wil je patronen doorbreken, vrijheid ervaren, jouw eigen weg vinden of een 'enge' stap nemen?'

Als je nieuwsgierig bent geworden of nog vragen hebt, neem dan contact met mij op - ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

 

Kijk ook voor meer info op de site: www.zincoach.nu

Contact Bobba Sveinsson

Bobba Sveinsson
Bedrijfsnaam Z!N Coaching
Website http://www.zincoach.nu
Adres Kamperfoelieweg 55
1032 HG, Amsterdam
noord-holland, NL
Contact 06-15623802
info@zincoach.nu

Lees meer over

Kaart