10 jaar Touch of Matrix

David Müskens

Mijn naam is David Müskens, ondertussen alweer ruim 10 jaar werkzaam als podotherapeut. En de afgelopen jaren ook opgeleid tot Emmett- en Touch of Matrix therapeut. Wat mij afgelopen jaren altijd heeft verbaasd is dat er altijd een groep mensen in mijn praktijk overbleef die maar niet van hun klachten af kwamen. Ook al hadden ze precies hetzelfde traject van hulpmiddelen, oefeningen en andere therapeuten doorlopen als hun mede ’lotgenoten’. Wat was hiervan nou de onderliggende oorzaak?

Enkele jaren geleden was ik op een business-weekend waarbij er tijdens een visualisatie focus werd gelegd op de kracht van je brein en gedachtes op het zelfherstellend vermogen van je lijf. Tijdens deze sessie ’bestelde’ ik optimaal functionerende en gezonde hersenen. Dit gezien mijn eigen epilepsie achtergrond.

Wat er toen gebeurde met mijn lijf was een totale openbaring.

Nooit geweten dat ons brein zo krachtig is verbonden met onze totale gemoedstoestand. Dat was het punt waarop ik klaar was om mijzelf en mijn kennis verder te ontwikkelen. Want hoe jammer is het dat de meeste therapeuten vaak maar op 1 niveau naar de mens kijken?

Via via ben ik in contact gekomen met verschillende ‘alternatieve’ (ik zeg liever; ruim/verder kijkende) geneeswijzen. Hoe zou het zijn als ik weer helemaal gezond wordt?

Na het afronden van de DORN, Emmett, Biologika, en Touch of Matrix opleidingen afgelopen jaren is voor mij de cirkel rond. Via deze weg kan ik optimaal en snel op alle niveaus naar jou als mens kijken.

Dus zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Tijd om te gaan werken met de 90% van de hersenen die we nog niet begrijpen, maar er ondertussen al wel mee kunnen werken!

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Contact David Müskens

David Müskens
Bedrijfsnaam De Herstel Expert
Website http://www.deherstelexpert.nl
Adres Grote Boel 117
6515 XA, Nijmegen
gelderland, NL
Contact 06-50456067
david@deherstelexpert.nl

Lees meer over

Kaart