10 jaar Touch of Matrix

Florien Kortenhorst

Als kind wist ik het al: alles is energie, en kan met een ‘vingerknip’ van vorm veranderen.
 Alleen hoe doe je dat?

Ik zag verschillende behandelmethoden voorbij komen, maar ik vond het altijd te ingewikkeld: het kan sneller en makkelijker in deze nieuwe tijd waarin we niet meer hoeven ‘werken’ maar juist groeien door overgave en loslaten. Ons hoofd weet niet de weg, maar onze ziel, of ware ik. En dat is wat we mogen volgen.

Toen ontdekte ik een therapeute die werkte met herprogrammeren en de kennis in je systeem heractiveren. Met 1 behandeling was ik van mijn voedselallergieën verlost, had ik weer energie, kon ik weer leven in plaats van overleven. Yes! Het kan!

De Touch of Matrix is voor mij de tool om hiermee te werken. Het is zo indrukwekkend om te zien dat je lichaam precies weet wat er nodig is. Als de verbinding met je ‘ware ik’ is gelegd gaat het systeem aan de gang om jezelf te helen. Ik help je daarbij, door te formuleren wat je wilt transformeren in je systeem.

Steeds weer staan ik en de mensen die ik behandel verbaasd van de zelfhelende kracht van het lichaam: dat botten zo op hun plek schuiven, chronische klachten verdwijnen en diepe trauma’s worden geheeld. We leven in een nieuwe tijd en deze methode werkt met de nieuwe energie van het quantumveld wat tot verrassende resultaten leidt.

Ik heb sinds 3 jaar een mooie praktijk in Utrecht en Bennekom (tussen Ede en Wageningen), goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en goed bereikbaar met OV. Ik geef Touch of Matrix sessies voor jong en oud en werk als coach met hoogsensitieve kinderen en hun ouders. Vanaf 10 jaar behandel ik meestal direct het kind, en als ze jonger zijn behandel ik via de ouder.

Je kunt mij bereiken via telefoonnummer: 06-24145093


Op mijn website vind je meer informatie over mij en mijn werk: www.floriennatuurlijkjezelf.nl

Hartelijke groet en misschien tot ziens,

Florien Kortenhorst

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • Ontwikkelingspsychologie
  • Kinderyoga docent
  • Workshopgever bij Stichting Eigenwijze
  • Touch of Matrix – therapeut

Contact Florien Kortenhorst

Florien Kortenhorst
Bedrijfsnaam Natuurlijk Jezelf
Website http://www.floriennatuurlijkjezelf.nl
Adres Soesterdijkseweg 257
3721 AE, Bilthoven
utrecht, NL
Contact 06-24145093

Lees meer over

Kaart