10 jaar Touch of Matrix

Linda Dronkers-Steijn

Ik ben mijn loopbaan gestart in de financiële sector waar ik 11 jaar heb gewerkt in verschillende functies. In mijn laatste rol als manager raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het handelen en de drijfveren van de mensen waar ik mee werkte. Ik volgde daarom een coachopleiding om mijn capaciteiten om mensen te helpen te vergroten. Hierdoor kwam ik in aanraking met Touch of Matrix, wat mijn leven compleet in positieve zin veranderde! Ik besloot om uit de financiële wereld te stappen en mij volledig te richten op het helpen van andere mensen om hun droomleven te leiden, net als wat ik zelf had ondergaan, en heb daarom mijn eigen bedrijf opgericht: Envision Your Future.

Ik coach en zet Touch of Matrix in met een drietal belangrijke uitgangspunten.

1. Je onbewuste brein regeert

We kunnen het brein grofweg opdelen in tweeën; een bewust en een onbewust deel. Met ons bewuste brein maken we bewuste keuze’s. Ons onbewuste brein zorgt voor al onze automatische programma’s. Een groot gedeelte van het onbewuste brein wordt gevormd in onze eerste levensjaren. Alles wat papa en mama, opa en oma en de juf of meester tegen ons zeggen, slaan we als waarheid op. Onze conditionering. Maar nu komt het. Neurowetenschappers schatten dat circa 5% van ons gedrag wordt gestuurd door ons bewuste brein. Circa 95% van ons gedrag, is dus onbewust! Hoe zou het zijn om dat bewuster te maken?

2. De wet van de aantrekkingskracht

De huidige wetenschap heeft aangetoond dat alles in onze fysieke wereld bestaat uit atomen die bestaan uit subatomaire deeltjes en dat deze aller kleinste deeltjes reageren op de gerichte aandacht van de mens. Menselijk bewustzijn heeft effect op materie en levend materiaal! Echter, als ons gedrag voor 95% onbewust is, dan hebben we feitelijk maar beperkt invloed op hoe ons leven vorm krijgt. Toch? Maar dan hebben we Touch of Matrix!

3. Neuroplasticiteit

Neuroplasticiteit betekent dat je hersenen veranderbaar zijn. Alles waar jij je aandacht op richt, verandert de structuur van je hersenen. Hoe vaker je ergens je aandacht op richt, hoe sterker er een verbinding in je hersenen wordt gelegd. Echter, 95% is onbewust. Au. Maar door middel van gerichte aandacht kun je in staat zijn je onbewuste brein te herprogrammeren. En hoe zou het zijn dat we dit proces kunnen versnellen door oude programma’s los te laten middels Touch of Matrix? En er nieuwe programma’s voor in de plaats te zetten?

Samen met jou ga ik aan de slag waar je tegenaan loopt in je leven. Welke (onbewuste) belemmerende overtuigingen liggen daar aan ten grondslag? Als we dat in kaart hebben ga ik met je aan de slag om deze om te buigen. Hoe zou het zijn dat dat in korte tijd kan? Door Touch of Matrix in te zetten! En hoe zou het zijn dat we alle emotionele blokkades en/of fysieke klachten in kort tijdsbestek oplossen? En hoe zou het zijn dat we gaan kijken naar je ideale leven en we middels Touch of Matrix jou in de energie van jouw gewenste leven laten stappen!

Door Touch of Matrix heb ik geleerd en ervaren om hoog in te zetten. Alles is mogelijk, de enige begrenzing zijn je eigen gedachten. Envision Your Future!

Heb ik je interesse gewekt? Neem contact met me op via linda@envisionyourfuture.nl of neem een kijkje op mijn website: www.envisionyourfuture.nl

Contact Linda Dronkers-Steijn

Linda Dronkers-Steijn
Bedrijfsnaam Envision Your Future
Website http://www.envisionyourfuture.nl
Adres Huizerweg 54
1402 AD, Bussum
noord-holland, NL
Contact linda@envisionyourfuture.nl

Lees meer over

Kaart