10 jaar Touch of Matrix

Petra Muller

Hartkloppingen, verkrampt door het 'moeten, moeten'.

Je weet dat anders doen beter, zelfs gezonder voor je is maar toch is er een stemmetje in jou dat zegt: ‘Kom op huppakee niet zeuren, door!’

Hoe zou het zijn?

Rust en energie in een druk TOP leven!

 

Jij bent hoogopgeleid, zelfstandig en onafhankelijk. Je bent ambitieus in jouw carrière, jouw ouderschap, sociale activiteiten, sporten, eigenlijk in alles. Jij managet de boel allemaal top. Jij bedrijft topsport: letterlijk of figuurlijk. Jij bent ‘in control’, althans voor de buitenwereld. In werkelijkheid voel jij je supermoe en heel diep van binnen weet je dat je meer dan gestrest bent en dat het écht anders moet.

Laat mij je helpen als je vastloopt en al van alles hebt geprobeerd.

 

Wie is Petra?

Mijn hartritme zette mij op het goede spoor.

Ik had het perfecte plaatje, van de buitenkant dan, een leuke vriend, twee gezonde jonge zonen, goede baan als risk & compliance manager bij Rabobank, financieel onafhankelijk, mooi groot huis en toen plots gingen we scheiden. Had ik even niet zien aankomen, maar ik power Petra, knalde gewoon lekker door. Ik zou wel eens even laten zien aan alles en iedereen dat ik het prima kon. Alleen had ik regelmatig hartritmestoornissen en dat alleen tijdens mijn geliefde sporten. Mijn uitlaatklep voor een druk hoofd en gedoe was en is sporten.

Ik was ontzettend boos op mijn hart en gefrustreerd omdat pilletjes en operaties niet hielpen. De laatste wel én met de bewustzijnsmethode Touch of Matrix kwamen én komen steeds meer puzzelstukjes op hun plek*.

Ik werd door mijn hart gedwongen te luisteren en te voelen. 

 

Ik was mijn hele leven bezig met ‘in control’ vraag stukken. ‘Show and prove me and comply or explain'. Puur hoofdwerk dus en geen haar op mijn hoofd durfde te ‘rapporteren’ dat alles in mijn lijf zei: 'Dit klopt niet, want echt harde evidence ontbrak'.

*Touch of Matrix is een hele belangrijke stap geweest en nog steeds in mijn bewustwordingsproces

Sinds ik de controle heb losgelaten, ben ik meer 'in control'

Paradoxaal? I know maar het is echt zo! Ik ontdekte ik dat ik niet alles hoef te weten en 'ai' dat was spannend! Dat willen beheersen, 'in control' willen zijn was écht mijn dingetje. Ik vond het bijzonder dat door het niet te hoeven weten en ik de controle dus los mocht laten, het leven zoveel makkelijker gaat. Ik kreeg rust in mijn hoofd. Wist ik veel dat ik, door van alles te willen beheersen, mijzelf beperkte, verkrampte en juist daarom veranderen zo ontzettend moeilijk is. Niet zo gek dat mijn hart maar harder en harder aan mijn deur klopte. Ik ging maar door.

En dan wil ik niet zeggen dat beheersen en analyseren onnodig zijn maar dat ‘hoofdwerk’ op één lijn moet (en dat is het enige wat moet ;-)) zitten met jouw gevoel in jouw hart en buik. 

Wetende dat wij mensen 3% bewust doen en de rest onbewust maakt dat het onmogelijk is alles te willen weten. Ik houd nog steeds van dashboards en roadmaps (ist und soll) omdat ik dan inzicht creëer in wat ontastbare dingen, als hartritmevariabiliteit, gevoel, energie, mindset voor tastbare positieve blijvende veranderingen teweegbrengen. Ik combineer harde feiten en zachte ontastbare stof. Tenslotte is alles energie!

Zou je dolgraag meer rust in je hoofd en lijf willen zodat jij die topprestaties kan leveren die jij wil?

Maak bewust verbinding met jezelf en het kwantumveld. Een wereld gaat voor je open!

Ik ben ervan overtuigd dat je gelukkig kan zijn ook in een druk en vol (sport)leven.

Ik bied verschillende trajecten aan. Deze vind je op mijn website www.hartzinnig.nl

·      Het transformatie UUR is een eerste kennismaking. We focussen op één klacht, issue, een bepaald thema waar je mee kampt. Je wilt er heel graag vanaf, het opgelost hebben maar het lukt niet. Iets in jou blokkeert jou, maar je weet niet wat.

·      Move your Mind is het Touch of Matrix traject.

·      Move into Flow is het transformatie traject en een combinatie van Touch of Matrix met coaching.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op.

Ik help je graag!

 

Hartelijke groet,

Petra

 

Contact Petra Muller

Petra Muller
Bedrijfsnaam Hartzinnig
Website https://www.hartzinnig.nl
Adres De Ruyterstraat 40
1541 CW, Koog aan de Zaan
noord-holland, NL
Contact 06-15372175
petra@hartzinnig.nl

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart